Gönderen Konu: Hergün Kampanya ile nasıl tanıştınız?  (Okunma sayısı 8477 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaybetmez

• Ziyaretçi
Hergün Kampanya ile nasıl tanıştınız?
« : 30 Ağustos 2009, 12:14:24 »
Sağolsun bana bir akrabam tanıştırdı.O günden beri burdayım. ;D

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Hergün Kampanya ile nasıl tanıştınız?
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2009, 12:18:44 »
Bir gün evde çok sıkılmıştım. Google dan çeşitli kelimeri araştırıp çıkan sitelere bakıyordum. Kampanya yazdım, çıkan sonuçlardan biri de Hergün kampanya idi :) 1 yıl oldu ve benim günümün bir kaç saatini kaplayan, vakit geçirmekten zevk duyduğum bir site oldu :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2009, 12:21:35 »
valla benim ki biraz rastlantısal , ben daha önce hiç bilmezdim böyle internetten birşeyler kazanıldığını (ki bilgisayar programlamacısı olduğum halde ) :D :D :D , ablamdan filan az çok biliyorum böyle parfümlerin - kremlerin numunelerini (avon temsilcisidir zat-ı muhterem kişi )  ;D , kısa bir zamanda fazla kilo almamdan dolayı özellike omuz ve kol aralarımda hafif çatlaklar oluşmuştu bi ara izlerin geçmesi için krem arıyordum öne numune boy varsa denemek istedim  , xxx ücretsiz numune diye arattım google amcadan :D :D: D saolsun burayı çıkardı en başta , bir girdim ki numune bu işlerde emekleme aşaması gibi birşey , sonrasıda aktif olarak forumda bulununca geldi zaten , hediyesinde fazla değilim üstelik  çokta güzel arkadaşlıklarım oluyor.

Teşekkürler google amca :D

Çevrimiçi simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2009, 12:22:25 »
kampanya merakımla googledan ararken karşıma çıktı iyikide çıkmış :D

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2009, 12:49:00 »
bende hiç inanmazdım internetten hediye falan kazanıldığına   bigün tesadüfen bi site bulup yorum yaptım  500. yorumu yapana 100 kont. hediyeymiş ben de kazanmışım:)  tabii inanmadım gelceğine cep telime yüklerdiler demek ki yalan dedim sora bigün kargo gelince çokk şaşırdım    sürekli netteyim zaten bi bakınıym derken burayı buldum ve ogün bugndür burdayım gerçi daha çok olmadı ama olcak inş.  ;D ;D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #5 : 30 Ağustos 2009, 12:52:45 »
bende hiç inanmazdım internetten hediye falan kazanıldığına   bigün tesadüfen bi site bulup yorum yaptım  500. yorumu yapana 100 kont. hediyeymiş ben de kazanmışım:)  tabii inanmadım gelceğine cep telime yüklerdiler demek ki yalan dedim sora bigün kargo gelince çokk şaşırdım    sürekli netteyim zaten bi bakınıym derken burayı buldum ve ogün bugndür burdayım gerçi daha çok olmadı ama olcak inş.  ;D ;D

olur olur çok'ta olur , bigün bir bakmışsın değnekle geziyosun forumu :D

(hani o kadar yaşlanınca artık dokunmatik lcd'ler  normal monitör olur) :D

Çevrimdışı muku

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2009, 13:04:15 »
hep meraklıydım internetten birşeyler kazanmaya ama yol yordam bilememiştim hiç haliyle de kazanamamıştım .gene bunalımlı olduğum  iş aradığım bir dönemde aman internet var bari işe yarar birşey yapsam da aaydasını görsem derken google dan hooooop hergunkampanya.com da buldum kendimi.aaa baktım  güncel kampanyalar birileri uğraşıyor belli..sonra yukarda bir foruma giriş çarptı gözüme.hoooop forumda buldum kendimi.o gün bugündür hemen hemen hergün buralardayım.iyiki gelmişim iyiki varsınız  :)

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 30 Ağustos 2009, 13:16:47 »
benimde ilk tanışmam baska bi forumdan arkadaslar bu adresi vermişlerdi numuneler konusunda detaylı bılgı verılıyor diye kızımın saysındde tabı onun ıcın bez numelerıden istemiişdim ilk bez numuneleriyle basladım hediyelerin devamı geldi tabi sonra forumla tanısdım ve artık ayrılamıyorum bagımlılk yaptı bana hediyelrden cok paylasimı seviyorum artık iyiki varsın hergunkampanya ;D ;D ;D

Çevrimdışı Linkinpark_sefa

• Usta Kampanyacı
  • www.janjanli.org
« Yanıtla #8 : 30 Ağustos 2009, 13:17:28 »
googlede dolaşırken tevafuk oldu ;D

Değer vermek sadece matematikte işe yarar

Çevrimdışı erselersel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 30 Ağustos 2009, 13:44:29 »
kampanya sitelerini araştırırken buldum :)
BEŞİKTAŞ!!!