Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingönderdim şimdi, inşallah kazanabilirim, paylaşım ve cevap için teşekkürler
İnşallahTabi biz de kazanalım da
14:31 le bende gönderdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin14:31 le bende gönderdimhadi hayırlı olsun ikisi birden sayın moderatörum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin14:31 le bende gönderdimhadi hayırlı olsun ikisi birden sayın moderatörumsağol fostege
sana hayranım ya nerden buluyorsun sen böyle enteresan şeyler hep senden çıkıyor
çok araştırmacı gördüm seni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin14:31 le bende gönderdimhadi hayırlı olsun ikisi birden sayın moderatörumsağol fostege
sana hayranım ya nerden buluyorsun sen böyle enteresan şeyler hep senden çıkıyor
Aaa medilayn tebrik ederim moderatör olmuşsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin14:31 le bende gönderdimhadi hayırlı olsun ikisi birden sayın moderatörumsağol fostege
Aaa medilayn tebrik ederim moderatör olmuşsunsağol sambaras yeşil oldum
gözümle uygun oldu