0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingönderdim şimdi, inşallah kazanabilirim, paylaşım ve cevap için teşekkürler İnşallah Tabi biz de kazanalım da
gönderdim şimdi, inşallah kazanabilirim, paylaşım ve cevap için teşekkürler
14:31 le bende gönderdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin14:31 le bende gönderdim hadi hayırlı olsun ikisi birden sayın moderatörum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin14:31 le bende gönderdim hadi hayırlı olsun ikisi birden sayın moderatörum sağol fostege sana hayranım ya nerden buluyorsun sen böyle enteresan şeyler hep senden çıkıyor çok araştırmacı gördüm seni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin14:31 le bende gönderdim hadi hayırlı olsun ikisi birden sayın moderatörum sağol fostege sana hayranım ya nerden buluyorsun sen böyle enteresan şeyler hep senden çıkıyor çok araştırmacı gördüm seni Aaa medilayn tebrik ederim moderatör olmuşsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin14:31 le bende gönderdim hadi hayırlı olsun ikisi birden sayın moderatörum sağol fostege sana hayranım ya nerden buluyorsun sen böyle enteresan şeyler hep senden çıkıyor çok araştırmacı gördüm seni Aaa medilayn tebrik ederim moderatör olmuşsun sağol sambaras yeşil oldum gözümle uygun oldu