Gönderen Konu: yardımm  (Okunma sayısı 2536 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
yardımm
« : 26 Temmuz 2013, 22:17:12 »
Hesabın (@ozlem32) şu an için askıya alınmıştır. Daha fazla bilgi için, lütfen Askıya Alınmış Hesaplar'ı ziyaret et.   ne demek bu şimdi ne yapmam lazım acaba şaşırdım kaldım. hesabımı açtım bu yazı çıktı. twitter hesabım
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2013, 22:18:20 Gönderen: ozlem32 »

Çevrimiçi Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: yardımm
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2013, 22:18:15 »
En sağındaki o link gibi olan yazıya tıkla, kabul ediyorum falan çıktıysa ucuz atlattın :D Ama çıkmadıysa hesabın askıya alındı.

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2013, 22:19:43 »
yok kabul ediyorum falan çıkmadı neden askıya alınır falan filan gibi yazılar var

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2013, 22:20:42 »
ne olacak peki şimdi durup dururken askıyamı alıyorlar nedirki bu ya

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2013, 22:24:45 »
peki bu geçici bir durummu yani askıya alınan hesap geri geliyormu. zaten kullanmayı bilmiyorum bir giriyim bakıyım dedim başıma gelene bak ya sinir oldum

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2013, 22:26:16 »
ingilizce olarak buraya bişeyler yazman gerekli. hesabımın neden kapatıldığını bilmiyorum falan yaz. açılmasını iste.
Yazmazsan hiç açılmaz. Bide izin verdiğin uygulama falan vardıysa onlardandır

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2013, 22:28:43 »
yok ya zaten bilmiyorum kullanmayı ve rt yapmayı biliyorum bazende forumdan bakıyorum nasıl yapılıyor diye ona göre katılmaya çalışıyorum. çok sağolun. gidersede artık yeni hesap açarım napıyım

Çevrimiçi Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 26 Temmuz 2013, 22:30:23 »
Çok aktif kullandığınız değilse, açın yenisini bişey olmaz.

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 26 Temmuz 2013, 22:31:59 »
çok aktif değil tabiki forumdan gördüğüm bazı kampanyalara katılıyorum o kadar. formu ingilizcemi doldurmam gerek illaki linki tıkladım türkçe çıktı ama bilemedim ne yapacağımı

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 26 Temmuz 2013, 22:35:54 »
ingilizcem pek yok. Google da buldum bunu. Bence yazabilirsin :D

For an unknown reason by my side, my account has been suspended. I want to state that I know all the terms and policies regarding using twitter accounts and I won't ever be violating them, if I did somehow. I won't be using any 3 th party applications and/or won't engage in any manual agressive following behavior. I am always very kind to all of my followers so I never exhibited any agressive behavior to them. After the suspension I re-read all of your policies just in case I might be missing something. So, I kindly request the necessary investigation about why my account has been suspended and its reactivation would be very appreciated. Thank you very much for your help Sincerely