Gönderen Konu: Hotpoint Yeni Active Oxygen Serisi No Frost  (Okunma sayısı 4470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
Hotpoint Yeni Active Oxygen Serisi No Frost
« : 11 Temmuz 2013, 16:49:22 »
buzdolabımın arka duvarı çatladı :-[ acil buzbolabı lazım.bana kullanıp memnun olduklarınızdan fikir verir misiniz? mesela hotpoint reklamlarda çıkanı kullanan var mı?active oksijen?

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Hotpoint Yeni Active Oxygen Serisi No Frost
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2013, 23:23:52 »
bende acil buzdolabı kazanmak istiyorum
1 aydır tatildeydik ve evde sadece buzdolabı varken 40 tl fatura gelmiş :(( yaşlandı artık beyaz eşyalarım
bir yönden iyi oldu eşim yüksek gelen faturaları hep benim sabahtan açıp unuttuğum bilgisayara bağlıyordu gördü ki değilmiş :)
buzdolabı önerilerinizi bekliyorum
Melisanın samsung buzdolabına bayılmıştım ama o bizi biraz aşar daha uygun bir ürün düşünüyorum ben :)
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2013, 01:13:20 »
2 ay önce ev kurarken bu buzdolabını tavsiye üstüne aldık cok memnunuz evime hangı misafir gelse buzdolabımın barkodu alıyor ve elektrik cok az yakıyor Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2013, 09:50:58 »
Az yakmasını istiyorsanız boschun low frost buzdolapları tam size göre. Zevkinize ve bütçenize göre alabilirsiniz. Alttan dondurucuları daha kullanışlı. Bize de lazım ama ben gardrop tipli olanlara bakıyorum. Bugün gidip bosch ve samsunga bakacam.

Çevrimdışı atila

• Deneyimli Kampanyacı
  • bursa texas
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2013, 14:46:08 »
evde hotpoint kullanıyoruz memnunuz

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2013, 15:00:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Az yakmasını istiyorsanız boschun low frost buzdolapları tam size göre. Zevkinize ve bütçenize göre alabilirsiniz. Alttan dondurucuları daha kullanışlı. Bize de lazım ama ben gardrop tipli olanlara bakıyorum. Bugün gidip bosch ve samsunga bakacam.
araştırınca beni de haberdar eder misiniz?

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 13 Temmuz 2013, 15:35:20 »
araştırınca beni de haberdar eder misiniz?
arkadasım almıs samsung gardrop tipi cok geniş iç hacmı cokda memnun elektrık faturası 40 lira falan düştü diyordu evkurdan almıstı o fiyatıda uygundu.

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 13 Temmuz 2013, 16:05:06 »
asker eşi olduğum için sık yer değiştiriyoruz..yoksa gardrop tipi iyi olurdu ::)

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 13 Temmuz 2013, 16:11:16 »
asker eşi olduğum için sık yer değiştiriyoruz..yoksa gardrop tipi iyi olurdu ::)
cnm ozaman şimdilik seni idare edecek bir dolap al valla bir arkadasımın herseyi hotpoint ariston  cokta memnun, bu yeni cıkan dolabı bir arastır istersen özellikleri benimde hosuma gitti.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 13 Temmuz 2013, 16:39:42 »
Bosch low frostlara bak sen. Samsungun servisine kötü diyolar. Az önce kendime baktım dışarda amerikan tipi ve xxl buzdolapları arasında kararsız kaldım. Amerikan tiplerinde derin dondurucu kısmı geniş ama buzdolabı kısmı dar kalıyor.

Sen şunlara bak. Rengi ve enerji sarfiyatına göre fiyatlar değişiyor. Birinden birini al pişma olmazsın

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinürünler/buzdolapları-ve-derin-dondurucular/low-frost.html

Ben kendime şunlar arasında kararsız kaldım ama sanırım boschu alacam

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinürünler/buzdolapları-ve-derin-dondurucular/xl-xxl-gardırop-tipi/KDN70A40NE.html?source=browse