-
eti burçak
Gönderen:
kamile44
08 Tem, 2013 19:06
-
arkadaşlar bugün eti burçak aldım paketi açar açmaz büsküvi yeşil ipliklerle dolaşmış bir şekilde gördüm ve çok tiksindim.eşim belki gıda maddesidir dedi,yediğimiz bir büsküvi eti burçaktı artık paketini bile görmek istemiyorum.bu durumda neler yapabilirim.paket aynısı gibi duruyor.resminide çektim yardımcı olursanız sevinirim
-
Gönderen:
Ozgurky
08 Tem, 2013 19:11
-
Aşağıdaki linkten şikayetinizi bildilrebilirsiniz, geri dönüş yapacaklardır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
-
Gönderen:
kamile44
08 Tem, 2013 19:15
-
ben şikayetimi yapınca örtpas edeceklerdir. başka etinin dışında yapacağım bir yer varmı arkadaşlar.herkes bilsin ve görsün istiyorum .etiye şikayetimi yaptım,sonuş ne çıkar onuda bilmiyorum
-
Gönderen:
Ozgurky
08 Tem, 2013 20:13
-
İyi niyetli düşünmek lazım, belki şikayetinizi ciddiye alıp işe yarar şekilde ilgilenirler. Olumlu bir dönüt alamazsanız şu an en etkili şikayet mekanizması Sikayetvar.com, Facebook sayfalarına da yazabilirsiniz.
-
Gönderen:
pardus63
08 Tem, 2013 21:05
-
Eti beğenerek tükettiğimiz ve bizim ufaklığın elinden düşürmediği bişey şimdi işkillendim açıkçası
-
Gönderen:
mor menekşe
08 Tem, 2013 21:21
-
şikayet edin bnce...yeni ürün yollarlar..
-
Gönderen:
balca
08 Tem, 2013 21:29
-
twıttera yazın,paketı sakın atmayın...musterı ılıskılerı sızı ızlıyor dm atıyor ve telefon verıyosunuz...Istanbul merkezden arıyorlar durumu anlatıyosunuz
-
Gönderen:
meltem2780
08 Tem, 2013 23:07
-
Eti urunlerini asla tercih etmiyorum marketlerde cocuklar urun secse dahi farkli firmaninkini aliyorum.
-
Gönderen:
kamile44
09 Tem, 2013 22:46
-
eşim tarım il müdürlüğünde gazeteye de verebilirim dedi.çünkü yediğimiz bir gıdanın içinde boyalı bir ip ipliğede nekadar katkı maddesi katıyorlar bunu bildiğim için ondan biraz büyüttü.hep boyalı bir kanserojen madde doluymuş birde yediğimiz gıdada bu boyalı katkı maddesinin ne işi var
-
Gönderen:
aylean
09 Tem, 2013 22:54
-
Kamile ben Eskişehirliyim.Sınıfımı her yıl Eti'ye gezmeye götürürürm.İnana bana hiç bir yrde görmediğim hijyen koşulları hakim.İnsanların çoğunun gözleri bile kapalı.Bizi gezdirmek için sadece bellie bir yere kadar aldılar.Gerisini gezemedik.Çünkü hijyen açısından sıkıntı olabilir dediler.Ürünler el değmeden hazırlanıyor.Tabi sonuçta herşey kul yapısı.Fakat emin ol ETİ Ülker gibi değil.Olayın sonuna kadar gider.Parti numarasından orada çalışanların kimler olduğunu bile çıkartır.Ne işlem uygulandığını,sana dönüş yaparak bildirir.Hatta özür amaçlı koca bir kutuyu kapında bulursun.