Pufffff... ne kampanya var, ne başka birşey.. Canım çok sıkılıyor, bu kampanyalar hastalık olmuş bende, yazmaktan ve kazanmaktan çok keyif alıyordum.
Foruma giriyorum, çıkıyorum, giriyorum, çıkıyorum, hep aynı kampanyalar... Eskiden aynı anda onlarca kampanya olurdu, nevrimiz dönerdi hangisine koşturalım diye. Yeni birşey yazmaya fırsat bulamayıp, bir cümleyi kopyalayıp yapıştırarak onlarca yarışma katıldığımı bilirim. Şimdi yok, sayfayı 20 kişiye önerecekmişsinde oje kazanacakmışsın:) Yok artık:)
İşler kesat yani. Siz ne alemdesiniz?
AVM leri büyük marketleri boykot ediyorlar..
Yakında Alışveriş Kampanyalarında patlama olur..
Sabahtan beri kaç kere foruma girip çıktım bilmiyorum:(
bazı dönemlerde gerçekten boyle olabiliyor ama son zamanlarda gerçekten azalma var herkes kampanyacı oldu her evde pc her evde net var hileler çok var onun için baya bi zorlaştı artık
hediyeler aslanın ağzında
bende de durum aynı foruma girip çıkıyorum bişey yok acaba ben mi görmüyorum deyip tek tek bakıyorum gene yok, o değil eskiden dediğin gibi gün yetmezdi yarışmalara katılmaktan şimdi oyalanacak site de bulamıyorum o kadar alışmışım foruma..
evet kampanyacı çoğaldı arkadaşlar önceden toplam 50 kişi filandık şimdik 1000 lerce kişi oldu..