bu konuda farkettimki yıllardır şampuan almıyorum blendax ın çekilişi hariç onuda moneyle almış olmam lazım
sürekli geleni kullanarak saçlarımı mahvetmişim
gelen ziyan olmasın derken saçlarım ziyan olucak
markafoniden çekle felan denkgetirdikçe kerastese almaya geleni kullanma davranışıma son vermeye karar verdim.
Ben asla bana çıkan şampuanları kullanmıyorum.Eskiden saçlarımı toka ile toplayamaz dım o kadar doldun saçlarım vardı.Şimdi saç dökülmesi için sebamed "saç dökülmesi için olanını kullanıyorum.Birde revigen. İkisin den de memnunum.Saçlarım varsın yumuşak olmasın ama dökülmesin yeterki...
defne sabununu kullanıpta şikayetçi olanı bende duymadım arkadaşlar..
saçlarım öylesine düz ki. asla fön tutmuyor, kesimde her türlü hatayı gösteriyor ve ne yazık ki uzamıyor. Her zaman küt kestiriyorum. dün boya için gittiğim kuaförüm azıcık alacaktı uçlardan sözde. hep küt olmaz ama azıcık kat verelim dedi. ben uçlar kat olacak sanıyorum. Olsun bari azıcık kat dedim. ta tepeye kadar kat vermiş. Beslemelere döndüm. uzamaz da benim saçım.
Sinir oluyorum şu kuaförlere

illa bozacaklar bişeyleri. ben yıllardır küt saçımla mutluydum. şimdi çokkk mutsuzum çok
saçlarım öylesine düz ki. asla fön tutmuyor, kesimde her türlü hatayı gösteriyor ve ne yazık ki uzamıyor. Her zaman küt kestiriyorum. dün boya için gittiğim kuaförüm azıcık alacaktı uçlardan sözde. hep küt olmaz ama azıcık kat verelim dedi. ben uçlar kat olacak sanıyorum. Olsun bari azıcık kat dedim. ta tepeye kadar kat vermiş. Beslemelere döndüm. uzamaz da benim saçım.
illa bozacaklar bişeyleri. ben yıllardır küt saçımla mutluydum. şimdi çokkk mutsuzum çok
şöyle bi yazı okumuştum dene istersen.. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
çam terebentin önermişlerdi bana çok düzenli kullanmadığımdan bişi diyemiyecem ama bi araştır istersen
alterna şampuan kullanan yokmu arkadaşlar..
çam terebentin şampuanlara karıştırılarak kullanılabiliyormuş. Bu güzel olur. Ben öyle çok karışımlı ayrı ayrı zaman isteyen şeylerle çok uğraşamıyorum.
saçları gürleştirip yağlanmayı azalttığını yazanlar var kullananlar arasında. Denemek lazım.