Gönderen Konu: Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz?  (Okunma sayısı 10304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz?
« Yanıtla #40 : 10 Haziran 2013, 15:04:38 »
bu konuda farkettimki yıllardır şampuan almıyorum  blendax ın çekilişi hariç onuda moneyle almış olmam lazım
sürekli geleni kullanarak saçlarımı mahvetmişim
gelen ziyan olmasın derken saçlarım ziyan olucak

markafoniden çekle felan denkgetirdikçe kerastese almaya geleni kullanma davranışıma son vermeye karar verdim.

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 10 Haziran 2013, 15:37:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben bu konuda müzdaripim kazandığım bütün şampuanları eriticem die saçımda kepek oldu,en son düzenli şampuana geçeyim dedim elseve arginine direnç aldım o daha coşturdu kepeklerimi,daha sonra head&shoulders aldım kepeğe en iyi gelen şampuan olduğu için ama o da en iyi değilmiş ki kepeklerimle bir bütün olduk ki kepekten nefret ederim bana bi çareeee  :'( :'( :'(

Benim kepek sorunuma pantene ve clear çok iyi geliyor. Madem elseve fayda etmemiş, bu ikisinden birinin ufak boyunu al.  Bitirene kadar onu kullan kardeş. Benim kepek sorunum çok fazlaydı pantenle kurtuldum.

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 10 Haziran 2013, 16:09:54 »
ben bu konuda müzdaripim kazandığım bütün şampuanları eriticem die saçımda kepek oldu,en son düzenli şampuana geçeyim dedim elseve arginine direnç aldım o daha coşturdu kepeklerimi,daha sonra head&shoulders aldım kepeğe en iyi gelen şampuan olduğu için ama o da en iyi değilmiş ki kepeklerimle bir bütün olduk ki kepekten nefret ederim bana bi çareeee  :'( :'( :'(
malesef öyle oluyor,çok şampuan değiştirirseniz kepeklerde çok olur bitane alın hep onu kullanın inş .geçer kepekler :)

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 10 Haziran 2013, 18:10:18 »
Ben asla bana çıkan şampuanları kullanmıyorum.Eskiden saçlarımı toka ile toplayamaz dım o kadar doldun saçlarım vardı.Şimdi saç dökülmesi için sebamed "saç dökülmesi için olanını kullanıyorum.Birde revigen. İkisin den de memnunum.Saçlarım varsın yumuşak olmasın ama dökülmesin yeterki...
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2013, 18:16:09 Gönderen: orkide28 »
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #44 : 10 Haziran 2013, 22:59:53 »
defne sabununu kullanıpta şikayetçi olanı bende duymadım arkadaşlar..

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #45 : 11 Haziran 2013, 01:21:29 »
saçlarım öylesine düz ki. asla fön tutmuyor, kesimde her türlü hatayı gösteriyor ve ne yazık ki uzamıyor. Her zaman küt kestiriyorum. dün boya için gittiğim kuaförüm azıcık alacaktı uçlardan sözde. hep küt olmaz ama azıcık kat verelim dedi.  ben uçlar kat olacak sanıyorum. Olsun bari azıcık kat dedim. ta tepeye kadar kat vermiş. Beslemelere döndüm. uzamaz da benim saçım.
Sinir oluyorum şu kuaförlere  >:(   illa bozacaklar bişeyleri. ben yıllardır küt saçımla mutluydum.  şimdi çokkk mutsuzum çok

@sheymcan

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #46 : 11 Haziran 2013, 09:04:12 »
saçlarım öylesine düz ki. asla fön tutmuyor, kesimde her türlü hatayı gösteriyor ve ne yazık ki uzamıyor. Her zaman küt kestiriyorum. dün boya için gittiğim kuaförüm azıcık alacaktı uçlardan sözde. hep küt olmaz ama azıcık kat verelim dedi.  ben uçlar kat olacak sanıyorum. Olsun bari azıcık kat dedim. ta tepeye kadar kat vermiş. Beslemelere döndüm. uzamaz da benim saçım.
Sinir oluyorum şu kuaförlere  >:(   illa bozacaklar bişeyleri. ben yıllardır küt saçımla mutluydum.  şimdi çokkk mutsuzum çok

şöyle bi yazı okumuştum dene istersen..  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #47 : 11 Haziran 2013, 15:19:58 »

çam terebentin önermişlerdi bana çok düzenli kullanmadığımdan bişi diyemiyecem ama bi araştır istersen

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 11 Haziran 2013, 18:33:33 »
alterna şampuan kullanan yokmu arkadaşlar..
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #49 : 11 Haziran 2013, 22:13:07 »

çam terebentin şampuanlara karıştırılarak kullanılabiliyormuş. Bu güzel olur. Ben öyle çok karışımlı ayrı ayrı zaman isteyen şeylerle çok uğraşamıyorum.
 saçları gürleştirip yağlanmayı azalttığını yazanlar var kullananlar arasında. Denemek lazım.
@sheymcan