tam 13 takım kurdum bu hafta her ihtimali değerlendirdim inş bu hafta ilk 3 e girerim
tam 13 takım kurdum bu hafta her ihtimali değerlendirdim inş bu hafta ilk 3 e girerim 
zarzor 2 takım kurdum sıkıldım

13 takım walla helal
oha 13 tane adres actın yanı ha

artık bu 13 adresten birisinle kazanmalısın
defansta hakan balta düşünülebilinir orta sahada arda alex ceyhun düşünülebilir forvet içinse vassell de patlama yapabilir ya da elimizde patlayabilir
defansta hakan balta düşünülebilinir orta sahada arda alex ceyhun düşünülebilir forvet içinse vassell de patlama yapabilir ya da elimizde patlayabilir
söylediğin oyuncuların hepsi bir takımımda mevcut
da silva sana kesinlikle katılıyorum genelde fark defans ve kaleciden oluyo orta saha ve forvet kalan bütçeye göre hemen hemen aynı oluyo
da silva sana kesinlikle katılıyorum genelde fark defans ve kaleciden oluyo orta saha ve forvet kalan bütçeye göre hemen hemen aynı oluyo
gol atan defans bulmak lazım o işi de en iyi yapan el saka ama eskişehir bursa maçı sakat bir maç beraberlik kokuyor gibime geliyor hayırlısı inşallah seçtiklerimiz yüzümüzü kara çıkartmaz : )
yaktı beni trabzon inş beşiktaş gol yemez