0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arşivin enlerine gözüm gibi bakıyorum desem yeridir..Vitrinde sergilemek istiyorum görsel anlamda çok şıklar ayrıca takım olacak ki o bütünlük korunsun..Sizin adınıza da sevinmeliyim..Çünkü bardak tutkusu bittikçe çoğalan bir şey..Nice yeni bardaklara ... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon zamanlardaki huy edindiğim alışkanlıklarımdan biri oldu "Bardak Arşivi"..En kötü yanı bir kalp gibi çok çabuk kırılıyor olması..Umarım onlara iyi bakabilirim..Benim de evde onlarca bardağım ve kupam var, hem değişik modeller seviyorum.. hem de her şey takım olsun istiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon zamanlardaki huy edindiğim alışkanlıklarımdan biri oldu "Bardak Arşivi"..En kötü yanı bir kalp gibi çok çabuk kırılıyor olması..Umarım onlara iyi bakabilirim..Benim de evde onlarca bardağım ve kupam var, hem değişik modeller seviyorum.. hem de her şey takım olsun istiyorum
Son zamanlardaki huy edindiğim alışkanlıklarımdan biri oldu "Bardak Arşivi"..En kötü yanı bir kalp gibi çok çabuk kırılıyor olması..Umarım onlara iyi bakabilirim..
Ben resim koymayı beceremiyorum, siz koyarsanız bakarız aklımda olsun, bundan sonra bardak kazanınca buraya yazarım...Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArşivin enlerine gözüm gibi bakıyorum desem yeridir..Vitrinde sergilemek istiyorum görsel anlamda çok şıklar ayrıca takım olacak ki o bütünlük korunsun..Sizin adınıza da sevinmeliyim..Çünkü bardak tutkusu bittikçe çoğalan bir şey..Nice yeni bardaklara ... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon zamanlardaki huy edindiğim alışkanlıklarımdan biri oldu "Bardak Arşivi"..En kötü yanı bir kalp gibi çok çabuk kırılıyor olması..Umarım onlara iyi bakabilirim..Benim de evde onlarca bardağım ve kupam var, hem değişik modeller seviyorum.. hem de her şey takım olsun istiyorum
anahtarlık koleksiyonum var. ülke bazında. henüz yurt dışına hiç çıkmadım ama sağolsun her yabancı ülkeye giden eş dost bana anahtarlık getirir. ilk-orta okulda yaptıpım peçete koleksiyonunu da hala saklıyorum o zaman ne değerliydi onlar ya! alman peçetesi derdik kalın renkli-desenli olanlara. hey gidi günler!
Yurdumu bölge bölge gezip internet hız testi sayfalarını koleksiyon yapıyorum.Şu an bulunduğum yerde internet hızı inanılmaz.