Internetten Para Kazan > Para kazan

Android cihazlarınızdan para kazanın

<< < (11/12) > >>

aktas533:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözel mesajlar gönderildi. kusura bakmayın biraz geç cevap vermek zorunda kaldım.

--- Alıntı sonu ---

Bende pm alabilir miyim hocam.

--- Alıntı sonu ---

pm gönderildi.

Venceremos:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu winat9 u Aralık sonundan beridir kullanıyordum.
Şimdi paypal hesabıma baktım toplam 4 cihazla şuana kadar birikmiş param bu kadar olmuş.Damlaya dalaya göl olmuş yani.
Birkaç gündür 1 reklam geliyor izlemiyorum bile.

Her güzel şeyin bir sonu vardır. :)

--- Alıntı sonu ---
hocam göl değil okyanus olmuş sizinki  ;D

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu winat9 u Aralık sonundan beridir kullanıyordum.
Şimdi paypal hesabıma baktım toplam 4 cihazla şuana kadar birikmiş param bu kadar olmuş.Damlaya dalaya göl olmuş yani.
Birkaç gündür 1 reklam geliyor izlemiyorum bile.

Her güzel şeyin bir sonu vardır. :)

--- Alıntı sonu ---
hocam göl değil okyanus olmuş sizinki  ;D

--- Alıntı sonu ---

O günlerde kullanıcı sayısı bu kadar değildi, günde hiç şaşmadan 8 reklam geliyordu.
Yaygınlaşınca reklam sayısını düşürdüler.Bir kaç güne kalmaz komple kapatırlar gibi geliyor.
Tabi belli olmaz belki daha da büyütürler.Bekleyip göreceğiz. :)

adamoda:
ben tabletime yükledim .reklamıizledim .fakat işin ilginci ben daha üye olamadım .üyelik kısmını göremedim ..yardımcı olmak isteyen?

JackyNoon:
güzell ^^

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git