Internetten Para Kazan > Para kazan
Android cihazlarınızdan para kazanın
aktas533:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinAktaş333 isimlerden para nerden geldi başka bir uygulamadamı var ayrıca ben tapporo nasıl bir kazanç anlamış değilim hem uzun videoları seyret seyret bitmiyo bide 5 oro yatırıyorlar iğneyle kuyu kazmak gibi ama winat9 da buaralar para vermiyo reklamda çok az çıkıyoor :'(
--- Alıntı sonu ---
Konusunu açmıştım lakin galiba yasakmış bu yüzden kaldırılmış. Özel mesaj gönderiyorum hocam.
Venceremos:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinAktaş333 isimlerden para nerden geldi başka bir uygulamadamı var ayrıca ben tapporo nasıl bir kazanç anlamış değilim hem uzun videoları seyret seyret bitmiyo bide 5 oro yatırıyorlar iğneyle kuyu kazmak gibi ama winat9 da buaralar para vermiyo reklamda çok az çıkıyoor :'(
--- Alıntı sonu ---
Konusunu açmıştım lakin galiba yasakmış bu yüzden kaldırılmış. Özel mesaj gönderiyorum hocam.
--- Alıntı sonu ---
hocam bana da atar mısın merak ettim ;D
aktas533:
özel mesajlar gönderildi. kusura bakmayın biraz geç cevap vermek zorunda kaldım.
biolog:
Bu winat9 u Aralık sonundan beridir kullanıyordum.
Şimdi paypal hesabıma baktım toplam 4 cihazla şuana kadar birikmiş param bu kadar olmuş.Damlaya dalaya göl olmuş yani.
Birkaç gündür 1 reklam geliyor izlemiyorum bile.
Her güzel şeyin bir sonu vardır. :)
sagopa_baris:
Kayit olun veya giris yapinözel mesajlar gönderildi. kusura bakmayın biraz geç cevap vermek zorunda kaldım.
--- Alıntı sonu ---
Bende pm alabilir miyim hocam.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git