Gönderen Konu: Hızlı tıklayan kazanıyor!/Milliyet.com.tr  (Okunma sayısı 13461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı genius

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Hızlı tıklayan kazanıyor!/Milliyet.com.tr
« Yanıtla #80 : 31 Temmuz 2009, 14:36:44 »
arkadaşlar ben yarışmayı bırakıyorum, haberleri takip etmek çok zor, puanlara tıklamak sorun değil ama yeni haber gelmişmi veya haberlere tek tek tıklarken 1 tane haberi kaçırdığımızda o haberi bulmak için yine tek tek tıklamak gerekiyor hepsine, yani karşılığında birşey de kazanamıyoruz her hafta birileri kazanıyor, bu hafta siz de kazanamayacaksınız büyük ihtimalle

ayın 29'unda siz tüm haberlere tıkladığınızı sanıyordunuz ama son dakka 1 haber daha eklenmişti oradan 7 puan fazla almıştım yani bu şekilde kaç kişi bizden fazla puan almıştır düşünün, resmen bizi uğraştırıyorlar bi umut için değmez bence.

4 günlük puanlarım, bugün hiçbi habere tıklamadım tıklamayı düşünmüyorum da

27.07.2009    2.568
28.07.2009    2.526
29.07.2009    2.691
30.07.2009       2.410

Toplam Puanınız:  10.195

Çevrimdışı carsi27

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #81 : 31 Temmuz 2009, 14:56:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar ben yarışmayı bırakıyorum, haberleri takip etmek çok zor, puanlara tıklamak sorun değil ama yeni haber gelmişmi veya haberlere tek tek tıklarken 1 tane haberi kaçırdığımızda o haberi bulmak için yine tek tek tıklamak gerekiyor hepsine, yani karşılığında birşey de kazanamıyoruz her hafta birileri kazanıyor, bu hafta siz de kazanamayacaksınız büyük ihtimalle

ayın 29'unda siz tüm haberlere tıkladığınızı sanıyordunuz ama son dakka 1 haber daha eklenmişti oradan 7 puan fazla almıştım yani bu şekilde kaç kişi bizden fazla puan almıştır düşünün, resmen bizi uğraştırıyorlar bi umut için değmez bence.

4 günlük puanlarım, bugün hiçbi habere tıklamadım tıklamayı düşünmüyorum da

27.07.2009    2.568
28.07.2009    2.526
29.07.2009    2.691
30.07.2009       2.410

Toplam Puanınız:  10.195
kardeş şimdi sen bizi de soğuttun ya yarışmadan eğer 7 puan kaçırdıysak ama neyse ben zaten bu hafta ilk gün 2 puan kaçırdığım için fazla üstüne düşmedim senin sorununa gelince gece 23.00 da başla tüm haberlere tıklamaya 1 saatte tüm haberlere tıklarsın heralde zaten 22.00 dan sonra nerdeyse hiç haber gelmiyo ama pes etme ödül büyük ;)

Çevrimdışı erselersel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #82 : 31 Temmuz 2009, 15:29:07 »
puan aldığın haber massayla ilgiliydi dimi?
BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı genius

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #83 : 31 Temmuz 2009, 15:35:50 »
,kardeş şimdi sen bizi de soğuttun ya yarışmadan eğer 7 puan kaçırdıysak ama neyse ben zaten bu hafta ilk gün 2 puan kaçırdığım için fazla üstüne düşmedim senin sorununa gelince gece 23.00 da başla tüm haberlere tıklamaya 1 saatte tüm haberlere tıklarsın heralde zaten 22.00 dan sonra nerdeyse hiç haber gelmiyo ama pes etme ödül büyük ;)

bilmiyorum ama bu hafta yarışmayı bırakıyorum, zaten dünden 8 puan diğer günden de 5 puan kaybolmuş, siz bu hafta kazanamazsanız gelecek haftalar için de fazla umudum kalmayacak.

puan aldığın haber massayla ilgiliydi dimi?

spor haberi olduğuna eminim ama massa mıydı bilmiyorum, son dakika haberleri altına gelmişti garip bi şekilde.

Çevrimdışı erselersel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #84 : 31 Temmuz 2009, 15:54:45 »
kesin oydu ya kahretsin bende aslında 1 haber kacırıp kacırmadıımdan emin deildim sen boyle diyince emin oldum şimdi bu haftada gider laptop
BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı carsi27

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #85 : 31 Temmuz 2009, 16:04:02 »
ersel neden şüpheye düşmüştün ki?

Çevrimdışı erselersel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #86 : 31 Temmuz 2009, 16:18:56 »
bi sonraki sabah kalkıp baktıgımda 00.33 saatinde eklenmıs bı haber vardı habere girdim ama sayaçta "bugünün haberlerinde sayaca tıkla" yazıyordu ve haberin ekleniş gününe baktım 29.09.2009'du yani bi haber kaçırdık gerçektende ama ben yinede dvm edicem bakalım kaç puanla kaybedicem onu mrk ediorm.
BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı carsi27

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #87 : 31 Temmuz 2009, 16:49:42 »
bi sonraki sabah kalkıp baktıgımda 00.33 saatinde eklenmıs bı haber vardı habere girdim ama sayaçta "bugünün haberlerinde sayaca tıkla" yazıyordu ve haberin ekleniş gününe baktım 29.09.2009'du yani bi haber kaçırdık gerçektende ama ben yinede dvm edicem bakalım kaç puanla kaybedicem onu mrk ediorm.
O MİLLİYETİN SAÇMALIĞIDIR sonuçta 29 temmuz bitmiş ve 30 temmuz başlamış yani laptopiçin sadece gündüz değilgeceyi de fda etmemiz gereki :'(

Çevrimdışı erselersel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #88 : 31 Temmuz 2009, 16:52:43 »
kaç puanla kaçırdıgımı ogrenmek ıcın dvm edıcem bu hafta bakalım 7 puanlamı kaybedıcem yoksa daha fazlamı ayrıca haftayada yarısmıcam ya 1 hafta kendıme dınlenme suresı verıcem.
BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #89 : 31 Temmuz 2009, 17:41:36 »
kaç puanla kaçırdıgımı ogrenmek ıcın dvm edıcem bu hafta bakalım 7 puanlamı kaybedıcem yoksa daha fazlamı ayrıca haftayada yarısmıcam ya 1 hafta kendıme dınlenme suresı verıcem.
Amma azimlisin.  :D
İnşallah kazanırsın isteğin ödülü de. Verdiğin emekler boşa gitmemiş olur.  ;)