Kampanyalar > Biten Kampanyalar
4. TÜRKİYE BÜYÜK READER’S DIGEST ÇEKİLİŞ KAMPANYASI
glmcn:
arkadaşlar ben katıldım diyorum. kitap siparişi verenler süpriz hediye ve araba çekilişine de katılabiliyorlar. kitap sanırım 49 ytl idi . kitap almayan alarmlı radyo ve fortis kartı kazanıyorlar.
furkan_emre:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben katıldım diyorum. kitap siparişi verenler süpriz hediye ve araba çekilişine de katılabiliyorlar. kitap sanırım 49 ytl idi . kitap almayan alarmlı radyo ve fortis kartı kazanıyorlar.
--- Alıntı sonu ---
ben bi kere katıldım kurtulamıyorum artık ... hep gönderiyorlar hep gönderiyorlar sürekli kitap sipariş edin felan bıktım artık >:(
ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben katıldım diyorum. kitap siparişi verenler süpriz hediye ve araba çekilişine de katılabiliyorlar. kitap sanırım 49 ytl idi . kitap almayan alarmlı radyo ve fortis kartı kazanıyorlar.
--- Alıntı sonu ---
Arkadaşım ben sana katılmadın yalan söylüyosun demedim ki katılmış olabilirsin ama sonunda bu tür şeyler oluyomuş dedim sistemin amacıda bu zatan kitabı tanıtabilmek ve satmak hayrına hediye vermiyolar yani ama dediğim gibi bi dene bakalım ben şahsen işgillendim ve formu doldurmadım ama 100 bin ytl lik kart kazanırsan bi yemek ısmarlarsın artık :D brownide olur adresimi veririm yollarsın :)
glmcn:
3.çekilişlerinde duyup katılmıştım kazanamadım bişe ama bu sefer umarım kazanırım :)
moonlight1907:
ya ismi cismi belli olmayan bişey katılmadım katılmamda çekiliş için bide kitap alcam neden kitabı almadan katılamıyoruz bence komik kanmayın böyle şeylere
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git