Kampanyalar > Biten Kampanyalar
4. TÜRKİYE BÜYÜK READER’S DIGEST ÇEKİLİŞ KAMPANYASI
neron54:
arkadaşlar bu kampanyadan uzak durun bence..Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
capsgirl:
ne saçma sapan bir uygulamadır bu böyle anlamıs degılım .
yaklasık 1 ay once annem adına reader's digest'tan bir zarf geldi . bir hafta sonra 2. bir zarf.
yalvarır ifadelerle çekilişimize katılın açıklamaları .
işlerimin yogulugu sebebiyle üstüne dusemedım ancak , kişisel bilgilerimize hangi yolla ulastırlar arastıracagım . ve bu saçmalıgın arkasını bırakmayacagım . zarfta daha önce yaptıgınız alısverıs ve reader dıgest cekılısınden aders bılgınız alınmıstır yazıyor .
ancka ben bu saçmalıgı bize zarf yollanınca ogrenedım.
furkan_emre:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinne saçma sapan bir uygulamadır bu böyle anlamıs degılım .
yaklasık 1 ay once annem adına reader's digest'tan bir zarf geldi . bir hafta sonra 2. bir zarf.
yalvarır ifadelerle çekilişimize katılın açıklamaları .
işlerimin yogulugu sebebiyle üstüne dusemedım ancak , kişisel bilgilerimize hangi yolla ulastırlar arastıracagım . ve bu saçmalıgın arkasını bırakmayacagım . zarfta daha önce yaptıgınız alısverıs ve reader dıgest cekılısınden aders bılgınız alınmıstır yazıyor .
ancka ben bu saçmalıgı bize zarf yollanınca ogrenedım.
--- Alıntı sonu ---
çoğu kişiye gönderiyorlar ve bence alışverişle felan alakası yok nerden buluyorlarsa artık !! ???
ilginç:
reader dıgestın gonderdıgı hıc bır zarfa cevap vermedıgım halde bugun bana ptt kargo ıle kıtap ve cd gondermısler once hedıye oldugunu dusundum sonra baktımkı ıcınde adıma duzenlenmıs fatrura var ve 55 tl odemem gerekıomus benım bılgım dısında ne hakla gonderırler ben bunu kabul etmek ıstemıorum nasıl gerı cevırebılırım yardım lutfen (buarada ben evde olmadıgım ıcın kapıcım almıs)
deliefe06:
ben 4.seferdie katılıyorum ilk kitap almıştım diğerlerinde hayır zarfını gönderdim.kitap lamadım diğerlerinde o size kalıyor alıp almamak
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git