Dünyada gittikçe popüler olan internet üzerinden para kazanma yöntemi 'cashback' ile kullanıcılarına gelir kazandıran beruby 11 ülkeden sonra şimdi Türkiye'de yayında!
1.7 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı (2011) olan, ayda 3 milyondan fazla hit alan beruby, 11 ülkeden sonra şimdi de Türkiye'deki kullanıcılarıyla buluşuyor. Açıldığı günden bugüne kullanıcıların günlük internet deneyimini kazanca dönüştüren beruby herkesin rahatça kullanabileceği basit bir sistem üzerinden çalışıyor. Cashback diye adlandırılan bu sistem sayesinde kullanıcılar gerçekleştirdikleri internet aktivitelerinden para iadesi şeklinde kazanç sağlıyorlar. Online alışverişlerde alışveriş tutarının belirli bir bölümü kullanıcıya komisyon olarak ödeniyor fakat bu yöntemle komisyon kazanmak için para harcanması da şart değil. beruby anlaşmalı olduğu online alışveriş sitelerine, web portallarına kullanıcıların kayıt olmaları ya da sadece site ziyareti karşılığında da komisyon ödüyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Olduk bakalım, hadi hayırlısın
REFERANS LİNKİ VERMEK YASAK.....
ben olmamıştım bende oldum
ilk liramı kazandım çay ısmarladım kendime..
Bunu güvenilirliği nasıl? Geçen buradan kumparam.net 'e üye olmuştum. Site ortalarda yok da onun için sordum.
Beruby dünya üzerinde 11 ülkede yayın yapan bir firma. Güvenilirliği konusunda içiniz rahat olsun
Üye oldum ama güvenirliliği hakkında hala şüphelerim var.Deneyip göreceğiz.Bu arada bu kazanılan paraları nasıl alabiliyoruz?
3 aydan beri üyeyim.Şu ana kadar internetten yaklaşık 2000 TL alışveriş yaparak 108 TL komisyon biriktirdim.Fakat sorun şu ki kazandığınız komisyonların onayı çok uzun sürüyor.Zaten alışveriş yapacak olduğunuz siteye yönlendirilirken,komisyon onayı 6-9 ay sürer uyarısı geliyor.Sonuçta şu an 108 TL komisyonun 2,50 TL si onaylı,kalanı beklemede.