canım geçmiş olsun öncelikle. bende ağır bir ameliyat geçirdim. doğuştan küçük olan sol böbreğim 20 li yaşlarıma gelince tamamen işlevini kaybetmişti 6 saatlik bir ameliyat geçirdim. o günden sonra hep hastane korkusu ve anestezi korkusu oldu. panik atak başladı. yalancı kalp krizleri. her seferinde gelen ambulanslar. bu olaylar toplam 2-3 ay sürdü. bende 2 aylık bir ilaç tedavisi ve terapi sonucunda çok şükür düzeldim.... seni anlayabiliyorum, en küçük bir hastalıkta ölüm korkusu başlıyor kendii hastaneye atmak istiyorsun...
bunu nasıl yendim..
dedimki, ne kadar hasta olsamda doktorlar bana 3 aylık ömrün kalmış bile diyecek olsa, rabbimin bana çizdiği bir kader var bir ömür var. bunu ne bir gün sonraya alabilirim ne de 1 gün önceye. o yüzden ne olursa olsun hastalığını kafana takma.. anı yaşa her zaman dedim......
bende birde ülseratif kolit vardı barsaklarımın %40 ı tutulmuştu. hatta dr un biri çıkıp en fazla 5 sene yaşarsın demişti ama o 5 sene doldu

en sonki kontrolümde doktor şok geçirdi. 5 senelik hastalığım beni terk etmişti, kolonoskopi yapıldı barsaklarım tertemizdi

kızlarımda bana terapi gibi geldi tabiki, onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile..... kendini oyalanacağın başka şeylere ver.
kendini yaradana teslim et ve de ki rabbim herşeyin iyisini bilir, hiç birşeyim yok kısa zaman içinde hepsi geçecek, haftaya bu zamanlar tüm hastalıklarım bitecek bomba gibi olacağım