ne zamana kadardı bu bitti mi
ben bugün 30 lu 1 koli yumurtayı 3,87 tl ye; migros kaşar 700 gr da 6,5 tl ye aldım.... pınar eritme peynir indirimim labne alımımda düşmedi

on u da m.h. arayıp öğreneceğim....
bende hakkımı Migros markalı peynirlerle %50 indirime kullandım. Ama birden fazla alınamıyo diye biliyodum? öle değil mi? hellim peynir çok ucuza geliyodu ama 1 paket az gelir diye eski kaşar aldım.
ben bugün 30 lu 1 koli yumurtayı 3,87 tl ye; migros kaşar 700 gr da 6,5 tl ye aldım.... pınar eritme peynir indirimim labne alımımda düşmedi
migros markalı peynir olması gerekmiyormu
eşime markette dedimki mutluluk makinesinden kartını okutunca en sık aldığın ürün %50 indirimli oluyormuş dedim kartı kiostan geçirdim çıkan sonuç 2 adet seçenekte mutluluk cd vardı diğerinde meyve sebzede %50 indirim eşimde bana dönüp mutlu olmak için sürekli cd mi alıyorsun dei diğeri kartımızdada doğuşçay %50 vardı iyi oldu bu kampanya
bugün tıkla kazan varmı bide varsa ne verio
ben tek diye biliyorum öyle değil mi
bugün tıkla kazan varmı bide varsa ne verio
750 ml lik su ve tek şişe
migros kaşar peynirini alabildim
peynir indirimi sadece Migros markalı ürünlerde geçerli ve 1 adet ürün alabiliyorsunuz ,bende 700 gr lık kaşar aldım tadı güzel