bende kazandım. tek kişilk olması kötü ya. keşke gidemiceklerden biri söylese onun yerine sevgilimi götütrdüm :/
Biz toplanıp beraber gıdermısız davetıye kazananlar

Ben gıdemıyorum keske bırıne verebılme sansım olsa davetıyeyı, ama adımıza duzenlenmıs.. Koltugum bos kalcak:)
Aaaa abi ne işin var kaplanın ağzında. Hay allah neyse kaptın yine bileti.
Abi iyi seyirler. Kardeşin burada kaplanın ağzına baka dursun, sen tek başına izle...
ya tek kişilik davetiyemi olur yaaa ne kdr saçma bi olaydır bu
tek kişi olarak katıldım filmi 9 da başlattılar çok eğlenceli bir filmdi.çok güldüm
en azından birinin işine yaramış
ABİM KAYIP!En son görüşmemizde film arasıydı, kahkahalarla anlatıyordu. Abi bu yazılarımı okuyorsan geri dön, sevenlerin burada kayık durumda. Filme fazla kapılma. Bu kadar da felekten gece olmaz. Geri dön. Ah felek, ah felek. Davetiye çift kişilik olsaydı bu durumlar olmazdı. Bir dahaki sefere Kaplanın ağzına çift kişilik davetiye koysunlar. Ah felek, ahhh...
BELİNDA senin adına sevindim:) ama ben tek başıma gidip filmi izlemek istemedim, tanıssaydık izlerdik beraber
BELİNDA senin adına sevindim:) ama ben tek başıma gidip filmi izlemek istemedim, tanıssaydık izlerdik beraber 
Olabilirdi tabii neden olmasın zaten 20,00 dendi ancak filmi 21,00 da başlattılar.