02165746828 bu numarayla buradan mı arıyorlar arkadaşlar. Bugün aramışlar yetişemedim.
protex ten sabun kazandıysanız elinize geçti mi diye aradılar bugün bu numaradan heyecan yapmayın:)
benim çocuk sayesinde 4 katılım yaptım kutularınd üstünde araba resmi var diye her markete gittiğimizde aldık hoş bana çekilişden çöp çıkmadı daha bakalım kısmet artık
bam teli güzelmiş avatarın
02165746828 bu numarayla buradan mı arıyorlar arkadaşlar. Bugün aramışlar yetişemedim.
protex ten sabun kazandıysanız elinize geçti mi diye aradılar bugün bu numaradan heyecan yapmayın:)
beni de buna benzer bir numaradan aradılar, meşguldüm açamadım.
sadece protex için mi arıyorlar.? başka birşey de olabilir mi?
yarın sonuçlar açıklanıyor şimdiden heyecan yaptım
inşallah herkese bol şanslar arkadaşlar......
Bende 15 katılım yaptım.Dİğer kampanyasınada 15 katılım yapıp 2 iphone kazanmıştım.İnşallah bundada bişeyler kazanırım.Fiş ibrazı gerekmiyor galiba.Çünkü paketin üstündeki katılım koşulunda sadece şifre ibrazı diye yazmışlar.Zaten ben ürünleri bakkaldan aldım.Bakkalda fiş vermiyeceğine göre bi sorun olmaz.
[quote auterihor=stafex link=topic=65530.msg900280#msg900280 date=1350927472]
Bende 15 katılım yaptım.Dİğer kampanyasınada 15 katılım yapıp 2 iphone kazanmıştım.İnşallah bundada bişeyler kazanırım.Fiş ibrazı gerekmiyor galiba.Çünkü paketin üstündeki katılım koşulunda sadece şifre ibrazı diye yazmışlar.Zaten ben ürünleri bakkaldan aldım.Bakkalda fiş vermiyeceğine göre bi sorun olmaz.
[/quote]
umarım olmaz.bende çoğunu migros ve tansaştan aldım money kartla ispatıda hazır

diğerlerinide nerden denk gelirse.bende en çok ıphone istiyorum.hem eşimin hem kendi adıma katılım yaptım.inşallah çıkar......