Diğer > Serbest Kürsü

Yardım Pc geri yükleme

<< < (2/4) > >>

numberone2000:
Maalesef sistem geri yüklemede dosyalarınız geri gelmez. Adı üstünde sadece sistem geri yüklenir.

Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEğer geri yükleme listenizde varsa yükleyin büyük ihtimal ulaşırsınız.

--- Alıntı sonu ---

olmadı maalesef. masaüstündeki klasörlerde yaptığım değişiklikleri silmedi ,yenilemedi. dosyada gelmedi. :( o tarihte kesin vardı klasör ama geri yükleyince gelmedi.

--- Alıntı sonu ---

Çeşitli geri getirme programları var ama lisans istiyorlar onlar zor :(

edit: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

burayı bi inceleyin :)

Ozgurky:
Silinen dosyaları kurtarmaya yaranan yazılımlar var. Ama tabi ki hiçbiri garantili değil. Denemek isterseniz;

- Advanced System Care'in içindeki Silineni Kurtarıcı bölümünü kullanabilirsiniz.
- Recuva programını kullanabilirsiniz.
- NTFS Undelete programını kullanabilirsiniz.

Google'da ararsanız daha çok alternatif de bulabilirsiniz.

pamukseker:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEğer geri yükleme listenizde varsa yükleyin büyük ihtimal ulaşırsınız.

--- Alıntı sonu ---

olmadı maalesef. masaüstündeki klasörlerde yaptığım değişiklikleri silmedi ,yenilemedi. dosyada gelmedi. :( o tarihte kesin vardı klasör ama geri yükleyince gelmedi.

--- Alıntı sonu ---

Çeşitli geri getirme programları var ama lisans istiyorlar onlar zor :(

--- Alıntı sonu ---

eşime soruyum o biliyordur o zaman ama sormaya korkuyorum. suçlu ben olurum. orda ne işi var olur dosyanın  :-\

numberone2000:
Get data Back bu programı bi deneyin bence. Bir çok kez kurtarmıştı dosyalarımı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git