Diğer > Serbest Kürsü

Yardım Pc geri yükleme

<< < (3/4) > >>

aralkoçu:
Benim geçen ay 1000 yakın fotoğrafım silindi ve hiç bi program geri getirmedi inşallah sizin ki geri gelir....

pamukseker:
çok teşekkürler arkadaşlar eşimde kurtarma proğramı varmış 2 saniyede halletti :) uzantısını bile değiştirmişler silmeden önce  :o

Stormm:
geri yükleme sadece sistem dosyalarını yenıden pc ye yukler yani giden dosyaları geri yükleme ile getiremezsiniz.

benım bildiğim bir program olan  Recover My Files programını deneyın İnşallah yardımcı olabilirim.

Zemote:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok teşekkürler arkadaşlar eşimde kurtarma proğramı varmış 2 saniyede halletti :) uzantısını bile değiştirmişler silmeden önce  :o

--- Alıntı sonu ---

2 saniye iyiymiş .. Bir çok program var ama sizin kullandığınız programın adı neymiş..
İlerde bizede lazım olabilir..

pamukseker:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok teşekkürler arkadaşlar eşimde kurtarma proğramı varmış 2 saniyede halletti :) uzantısını bile değiştirmişler silmeden önce  :o

--- Alıntı sonu ---

2 saniye iyiymiş .. Bir çok program var ama sizin kullandığınız programın adı neymiş..
İlerde bizede lazım olabilir..

--- Alıntı sonu ---

2 sn derken lafın gelişi olarak söyledim çabucak halletti yani. bilmiyorum adını eşim yaptı bilgisayar proğramcısı kendisi..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git