Diğer > Serbest Kürsü
Yardım Pc geri yükleme
aralkoçu:
Benim geçen ay 1000 yakın fotoğrafım silindi ve hiç bi program geri getirmedi inşallah sizin ki geri gelir....
pamukseker:
çok teşekkürler arkadaşlar eşimde kurtarma proğramı varmış 2 saniyede halletti :) uzantısını bile değiştirmişler silmeden önce :o
Stormm:
geri yükleme sadece sistem dosyalarını yenıden pc ye yukler yani giden dosyaları geri yükleme ile getiremezsiniz.
benım bildiğim bir program olan Recover My Files programını deneyın İnşallah yardımcı olabilirim.
Zemote:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinçok teşekkürler arkadaşlar eşimde kurtarma proğramı varmış 2 saniyede halletti :) uzantısını bile değiştirmişler silmeden önce :o
--- Alıntı sonu ---
2 saniye iyiymiş .. Bir çok program var ama sizin kullandığınız programın adı neymiş..
İlerde bizede lazım olabilir..
pamukseker:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinçok teşekkürler arkadaşlar eşimde kurtarma proğramı varmış 2 saniyede halletti :) uzantısını bile değiştirmişler silmeden önce :o
--- Alıntı sonu ---
2 saniye iyiymiş .. Bir çok program var ama sizin kullandığınız programın adı neymiş..
İlerde bizede lazım olabilir..
--- Alıntı sonu ---
2 sn derken lafın gelişi olarak söyledim çabucak halletti yani. bilmiyorum adını eşim yaptı bilgisayar proğramcısı kendisi..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git