Diğer > Serbest Kürsü
Bebek Odasına Nem Cihazı Öneriniz
darkinangel:
bide biz gündüz hiç gerek duymadık bebişte,bir gündüz uyku zamanı ve geceleri sabaha kadar açıktı, özellikle gece açık bırakınca çok rahatlatıyor, öyle derin ve rahat uyuyor ki insan sabah kalkamıyorduk :)
ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbide biz gündüz hiç gerek duymadık bebişte,bir gündüz uyku zamanı ve geceleri sabaha kadar açıktı, özellikle gece açık bırakınca çok rahatlatıyor, öyle derin ve rahat uyuyor ki insan sabah kalkamıyorduk :)
--- Alıntı sonu ---
:) aman bebişler rahat rahat uyusun da .. tüm çabamız onlar için.
diazem:
Arzum var bizde arada sirada kullaniyoruz.Burda hava cok kuru o yuzden.Yalniz surekli acarsaniz iceriyi sis basiyor.Ve gercektende soguk bir ortamdaysaniz sizi hasta etme olsiligi bile var.Cocucgu demiyorum direk sizi diyorum cocugu edicegi kesin.
meltem2780:
fakir asla alma derim ben aldım pişman oldum.eşim markaya aldanıp aldı sorun yaşadık ama karşı komşumda var arzumun çok memnun yinede sen araştır derim canım
balca:
sinem hanım eve gıdemıyorum kalakaldım burada...kusura bakmayın benım urun weewell whc711
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin burdan bakabılırsınız...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git