Diğer > Serbest Kürsü
Bebek Odasına Nem Cihazı Öneriniz
ilkemmm:
Arkadaşlar primadan kazandığım çekle bebeğin odasına soğuk buharlı nem cihazı almak istiyorum.Malum Ankara'da hava kuru oluyor bi de üstüne zaten kışın kaloriferler yanacak dolayısıyla gerekli olduğunu düşünüyorum.Bikaç marka var ama ben karar veremedim,bazı nem cihazlarının alta su akıttığından bahsedilmiş oyüzden yanlış bi cihaz almak istemiyorum.
Anne olan bebeği olan nem cihazı kullananların marka ve model tavsiyelerini bekliyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim.
ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bunu düşünmüştüm ama açıklama kısmında sessiz çalışır vs.. yada alta su akıtmaz gibi şeyler yazmıyor :(
balca:
sinem hanım kampanyacılığa ılk basladıgımda weewell kazandım ben :) ilk buyuk hedıyemdır hatta :) kuzenımın mınık bebegıne çok ıyı gelmıstı...sanırım fotosunu eklemıstım foruma ama aksama yıne cekebılırım iş dönüşü
ilkemmm:
Kayit olun veya giris yapinsinem hanım kampanyacılığa ılk basladıgımda weewell kazandım ben :) ilk buyuk hedıyemdır hatta :) kuzenımın mınık bebegıne çok ıyı gelmıstı...sanırım fotosunu eklemıstım foruma ama aksama yıne cekebılırım iş dönüşü
--- Alıntı sonu ---
zahmet olmazsa çok mutlu olurum fotosunu yüklerseniz.hiç bildiğim anladığım bir konu değil,ve çok teredütte kaldım.altına su bırakıyormuydu,bi de sessiz çalışıyormuydu bunu da yazarsan çok sevinirim.teşekkürler.
balca:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsinem hanım kampanyacılığa ılk basladıgımda weewell kazandım ben :) ilk buyuk hedıyemdır hatta :) kuzenımın mınık bebegıne çok ıyı gelmıstı...sanırım fotosunu eklemıstım foruma ama aksama yıne cekebılırım iş dönüşü
--- Alıntı sonu ---
zahmet olmazsa çok mutlu olurum fotosunu yüklerseniz.hiç bildiğim anladığım bir konu değil,ve çok teredütte kaldım.altına su bırakıyormuydu,bi de sessiz çalışıyormuydu bunu da yazarsan çok sevinirim.teşekkürler.
--- Alıntı sonu ---
sesi çok yoktu...su sorunu olmadı.Akşama fotosunu eklerim :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git