Diğer > Serbest Kürsü
Bebek Odasına Nem Cihazı Öneriniz
drosera:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapincnm bende almayı düşünüyorum hatta bugün çadışarıya çıkıp bakıcaktım. şurda kullananlar değerlendirmiş bazı markaları. tam inceleyemedim ama sende bir bak istersen
Kayit olun veya giris yapin
--- Alıntı sonu ---
burayı okudum ve kafam daha çok karıştı. ??? ??? ??? ??? ???
hera:
Bebiş mi geliyor :o Çok sevindim canım gözün aydın yeni gördüm foruma bakamıyorum bebeğim doğduğundan beri bir kaç günden beri de hastayım, kaç aylık oldu cinsiyeti belli mi miniğinin :)
ilkemmm:
Kayit olun veya giris yapinBebiş mi geliyor :o Çok sevindim canım gözün aydın yeni gördüm foruma bakamıyorum bebeğim doğduğundan beri bir kaç günden beri de hastayım, kaç aylık oldu cinsiyeti belli mi miniğinin :)
--- Alıntı sonu ---
ooo baya oldu canım 20.haftayı bitirdik.5 aylık oldu.cinsiyeti Kız Allah nasip ederse inşallah.sana da çok geçmiş olsun,bebiş nasıl annelik nasıl gidiyor :)
diazem:
Cok asiri kullanmayin.Bronsite sebep olabilir aman dikkat.
ilkemmm:
Kayit olun veya giris yapinben tefal öneririm zira iyon ve filtresi var
--- Alıntı sonu ---
lerzancım tefal kesinlikle bu konuda tektir de,ama çok pahalı ürünleri :( malum bir sürü masrafımız olacak daha bebek odası mobilyası kıyafetleri kremleri kuveti anakucağı beşiği ...inan saymakla bitmiyor :) safi ne cihazına 300 lira vermek şuan için pahalı geliyor. oyüzden başka markalara bakıyorum.daha uygun fiyatlı
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git