Diğer > Serbest Kürsü

Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın

<< < (12/14) > >>

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvallahi gece rüyama girdi yaa çok kötüsün Siret :D :D yarın eşimi yollayım alsın amerikan pazarından orjinal ama ehheheheh :D :D :D bide fıstık ezmesi alsın ;)

--- Alıntı sonu ---

teyzen geldiğinde bana verme sen görürsün  :D ;D

darkinangel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvallahi gece rüyama girdi yaa çok kötüsün Siret :D :D yarın eşimi yollayım alsın amerikan pazarından orjinal ama ehheheheh :D :D :D bide fıstık ezmesi alsın ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ozaman dağcı suluğundan vazgeçersin cnm nihahahaha :D :D :D

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvallahi gece rüyama girdi yaa çok kötüsün Siret :D :D yarın eşimi yollayım alsın amerikan pazarından orjinal ama ehheheheh :D :D :D bide fıstık ezmesi alsın ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

sanki o suluğu getirtecekte tospaya bak  :D sana para vermedim daha  :D oreoyu  beleş vercen yok öyle yağma  ;D

balca:
2 paket önumde duruyor...indirime girmişti bi de Polatlı Migros'ta :D 2 tl ye aldım :D

darkinangel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvallahi gece rüyama girdi yaa çok kötüsün Siret :D :D yarın eşimi yollayım alsın amerikan pazarından orjinal ama ehheheheh :D :D :D bide fıstık ezmesi alsın ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

sanki o suluğu getirtecekte tospaya bak  :D sana para vermedim daha  :D oreoyu  beleş vercen yok öyle yağma  ;D

--- Alıntı sonu ---

istedinde getirtmedik mi ala halaaa tm söz 2 kutu oreo ayırıcam sana, yalnız az önce milka oreo aldım marketten almaz olaydım, oreo ile hiç alakası yok, ben dış bisküvisinin tadı gelir dedim en azından ama oda yok, boşuna almayın yani arkadaşlar, sonra demeyin yani meşhur oreo bumuymuş diye, ben mecbur yarını beklicem amerikan pazarından aldırıcam, inşallah kalmıştır ;D ;D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git