Diğer > Serbest Kürsü

Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın

<< < (10/14) > >>

darkinangel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoreonun çeşidi o kadar çokki hangisini yiyeceğini şaşırırsın  :D amerikada olacaktım varya  :D dondurmalısı var,pastalısı var,bisküvi kremalısı var,chokella gibi sürülebiliri var  :D var oğlu var  :D

dugu ben anlamam forumu gurup yorumu  :D teyzene söyle stok yap geldiğinde isterim ona göre  ;D çeşit çeşit getirsin her birinden 1 tane  :D veririm parası neyse  ;D

--- Alıntı sonu ---

hobaaaa bavul ticaretine başlamış bulunmaktayım ;D ;D

klewx:
bende yurt dışında çok fazla akrabam olduğu için 20 yıldan fazla avrupa çikolatalarıyla
yakından tanışığım fransa da ve belçika da cote d,or(filli çikolata) ve poulain en
kaliteli markalar özellikle yılbaşı zamanı avrupa da wall-mart tarzı büyük indirimler
oluyor çikolata ürünlerinde nestle,milka vb. markalarında çok fazla çeşidi var dışarıda,

fatosmurat:
goog la oreo yazdım. görüntülere  baktım. pişmanım.  :-[

isimyok000:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingoog la oreo yazdım. görüntülere  baktım. pişmanım.  :-[

--- Alıntı sonu ---

sen yazdım deyince bende dayanamayıp yazdım  :D  ve aynen pişmanım   ::) tatlı tamamen yasak bana bu yüzden dahada çekici geldi...

balca:
enem yanlış yapıyoruz ya :-X  bebek bekleyen sızler...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git