Diğer > Serbest Kürsü

Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın

<< < (3/14) > >>

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya birader neymiş bu görende ömrü uzatıyor kutsanmış bisküvi sanacak abarttıkça abarttın D:

--- Alıntı sonu ---

birader sen bedavacı beleşçi ucuzcu olduğun için sana göre değil bu zaten hiç yeme sen.seni aşar bu fiyatı 2,45 lira :D

--- Alıntı sonu ---
money clup 5 tl lerimi yüklesin alırım iki tane 8)

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmuhtesem bısey! o kadar dıyorum...sanki negroyu mılkanın ıcıne koymussun gıbı bısey...Istanbulda cok asortık kafeler bı de bunun pastasını yapmıslar fılan...oyle boyle degıl metro da gordum ben ama teyzem her sene getırırdı Almanya dan...Oreo nun kendısı de dehset...kahveye batırıyosun fılan hele fıltre kahvesıne...Allah senı ne yapmasın Sıret dibim dustu :D

--- Alıntı sonu ---

rejimdeyken yiyemedim  :D türkiyede bulunmayan starbucks kahvelerde var rejim boyu alamadım fiyatı 2-3 liraydı şimdi 5-6 lira olmuş yuhh dedim  :D rejimi bozunca çoştum saldırıyorum etrafa  ;D

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiret senın dıyet bıttımı 8)

--- Alıntı sonu ---

çok şükür verdim kiloları  :D zayıflama rejimi bitti ama rejim bitmedi şimdi ise kilo koruma ve kas kütlesini arttırma rejimi var  :D 1 hafta yeyip sonra rejime başlıyorum dile kolay nisan 11 den beri rejimdeyim  :D 135 kilodan 80 e düştüm  ;D

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya birader neymiş bu görende ömrü uzatıyor kutsanmış bisküvi sanacak abarttıkça abarttın D:

--- Alıntı sonu ---

birader sen bedavacı beleşçi ucuzcu olduğun için sana göre değil bu zaten hiç yeme sen.seni aşar bu fiyatı 2,45 lira :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

alınca fikrini yaz ama kıllığına muhalefet yapma harbi fikrini yaz beğenecekmisin bakalım  :D

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya birader neymiş bu görende ömrü uzatıyor kutsanmış bisküvi sanacak abarttıkça abarttın D:

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

alınca fikrini yaz ama kıllığına muhalefet yapma harbi fikrini yaz beğenecekmisin bakalım  :D

--- Alıntı sonu ---
tamam harbiden yazacam bakalım gerçekten abarttığınız kadar varmıymış :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git