Günaydın sevgili anneler,
Hediyeli soru yarışmamız başladı. Avon Baby ürünlerini kazanmak için tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kendisi de anne olan ürün geliştirme uzmanları tarafından geliştirilen Avon Baby ürünleri için aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
Paraben içermez
Aloe, papatya ve E vitamini ile zenginleştirilmiştir
Hepsi
Katılım Şartları:
Bu uygulamaya Facebook hesabınız ile gün içinde bir kez katılabilirsiniz. Yarışmamız 21 Eylül 2012 tarihinde başlayıp saat 23:59`da sona erecektir. Uygulamaya katılanlar arasından yapılacak çekiliş ile belirlenecek 10 takipçimiz, Avon Baby’den ürün seti hediyesi kazanacaktır.
Kazanan yarışmacımız haklarını başkasına devredemez. Kazanan kişiye katılımda vermiş olduğu e-mail adresinden ulaşılacaktır. Kazanan yarışmacı; gün içerisinde kendisine Facebook mail adresinden ulaşılamaması ve/veya adres-telefon bilgilerini iletmemesi durumunda, ödül hakkını kaybedecektir. Yarışmaya katılanlar bu şartları peşinen kabul etmiş sayılırlar.
Cevap ''hepsi'' mi ¿¿
Ben hepsi yaptım ama tam bilemiyorum yanlış falan demedi
Şöyle arattım googleden:
Avon baby paraben içermez
Avon baby Aloe, papatya ve E vitamini ile zenginleştirilmiştir.
Şu sonuçlar çıktı:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBu durumda cevabı ''hepsi'' yaptım.
Zaten mantıken amaç reklam yapmaksa, cevap ''hepsi''
cevabı tıklayınca teskkur edıyo adres yada tel yazmıyoz dimi
cevabı tıklayınca teskkur edıyo adres yada tel yazmıyoz dimi 
daha önce avon sayfasını beğenmişsen çıkmıyor bende de çıkmadı.eşimden katıldım onda çıktı formu doldurdum.yani otomatik sistemden daha önceki bilgilerini alıyor anladığım kadarıyla
ben sayfayı ılk kez begedım ama cımadı
benden adres telefon falan istemedi