Gönderen Konu: Avon Baby ile Unutulmaz Anlar yarışmasının ilk hafta kazananlar  (Okunma sayısı 10076 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Ynt: Avon Baby ile Unutulmaz Anlar yarışmasının ilk hafta kazananlar
« Yanıtla #20 : 11 Eylül 2012, 19:13:28 »
inşallah takas yapan herkesi elerler  ;D inşallah bir adrese bir gönderirler. bıktırdı artık şu aç gözlü takasçılar gerçektende.... tuvalet kağıdı verseler takas yapacak duruma geldiler.. yazık..  ;D
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 11 Eylül 2012, 19:16:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ödül kazanan yarışmacılar, bugün saat 19:00'da sayfamızda duyurulacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.
yazmışlar sayfada  :'(

sayfalarında yayınlamışlardı bu kazananları ama şimdi ben de baktım ve kaldırmışlar ..belki de fazladan kazananları eleyeceklerdir.aynı adrese tek bir gönderim yaparlar inşallah ve böylece gerçekten de bebeği olanlar ve/veya olacaklar (hamileler) kazanır/faydalanır..zira isim vermek istemiyorum ama pişik kremini bebeği olmayan evli dahi olmayan insanlar ne yapacaklar çok merak ediyorum. :) hem de 3 er 5 er kazananlar var ..

ben evli değilim,çocuğum da yok,halamın yeni torunu oldu,onun için sadece bi tane kazandım,hediye edicem,onun da oylarını gece gündüz zar zor topladım..Herkese de kazansınlar diye kendimden,kuzenlerimin hesaplarından oyladım.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 11 Eylül 2012, 19:25:14 »
ödül kazanan yarışmacılar, bugün saat 19:00'da sayfamızda duyurulacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.
yazmışlar sayfada  :'(

sayfalarında yayınlamışlardı bu kazananları ama şimdi ben de baktım ve kaldırmışlar ..belki de fazladan kazananları eleyeceklerdir.aynı adrese tek bir gönderim yaparlar inşallah ve böylece gerçekten de bebeği olanlar ve/veya olacaklar (hamileler) kazanır/faydalanır..zira isim vermek istemiyorum ama pişik kremini bebeği olmayan evli dahi olmayan insanlar ne yapacaklar çok merak ediyorum. :) hem de 3 er 5 er kazananlar var ..

ben evli değilim,çocuğum da yok,halamın yeni torunu oldu,onun için sadece bi tane kazandım,hediye edicem,onun da oylarını gece gündüz zar zor topladım..Herkese de kazansınlar diye kendimden,kuzenlerimin hesaplarından oyladım.

marsmelow sözüm size değil..yani şu bu kişi vs.. değil olay zaten,tabiki insan kazanıp bi yakınına hediye etmek ister.l(keza ben de bugüne kadar birçok kazandığımı gerek gerçek hayatımda gerekse face.den tanıdığım birilerine hediye ettim) lütfen üstünüze alınmayın,bahsettiğimiz kişiler herkesçe bilinen kişiler ve fazla fazla 3'er 5'er alanlar..hani bebeği olur ihtiyacı olur masraftan kaçıyım der onu da bi nebze anlayalım da dediğim gibi,evli bile değil hopp 3'er tane almışlar :)) ben zaten kazandım 1 tane Allah'a şükür..bebeğim için..sadece 700-800-900 oy toplayıp emek verip ve bebeği olanlar da kazansaydı keşke..sonuçta ürünler pişik kremi/ıslak mendil/ bebe yağı vs..
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 11 Eylül 2012, 19:25:56 »
Avon Baby ile Unutulmaz Anlar yarışmamızın ilk hafta kazananlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yarışmanın ikinci haftasında herkese bol şans diliyoruz! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 11 Eylül 2012, 19:28:14 »
arkadaşlar daha önce yayınlanan liste ile aynı..kesin olarak sayfada açıklandı.eleme vs.. yok.inşallah diğer kazanamayan ve ihtiyacı olan arkadaşların bu hafta kazanmasını diliyorum..bol şanslar şimdiden
izgim

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #25 : 11 Eylül 2012, 19:56:58 »
gecen yarısmadan hedıyem gelmedı dıuye twitterda yazmıstım face engellemısler iyimi :osimdi bunuda gondermezlerse napcam :o şikayet vara yazmak çözüm olurmu yardım please :(

Avon markadır.Kesinlikle yollarlar.Kazananları kutluyorum.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #26 : 11 Eylül 2012, 20:18:54 »
gecen yarısmadan hedıyem gelmedı dıuye twitterda yazmıstım face engellemısler iyimi :osimdi bunuda gondermezlerse napcam :o şikayet vara yazmak çözüm olurmu yardım please :(

Avon markadır.Kesinlikle yollarlar.Kazananları kutluyorum.
kadir bey yollamadılar gecen yarısmadan müşterı hızmetlerıylede görüşşmüştüm 3 hafta oldu yollamadılar ayrıca alındım sıze yollasalar nıye yollamdılar dıyeyım :(

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 11 Eylül 2012, 22:58:03 »
ay hakkaten ya hileyle kazananlar 5 er 10 ar alanlar o pişik kremlerini münasip bi taraflarına sürerler artık..ilk zamanlar baya bi uğraştım ama son 3 gün bakamadım rahatsızlığımdan dolayı..tabii ki kazanamamışım..hakkıyla kazananlar güle güle kullansın bebişlerine..
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #28 : 11 Eylül 2012, 22:59:27 »
Tanıdık herkesi kutlarım..Özellikle seni Sinem Abla... :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #29 : 12 Eylül 2012, 00:05:29 »
buna adres vermiş miydik ?hatırlayamadım??