ödül kazanan yarışmacılar, bugün saat 19:00'da sayfamızda duyurulacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.
yazmışlar sayfada 
sayfalarında yayınlamışlardı bu kazananları ama şimdi ben de baktım ve kaldırmışlar ..belki de fazladan kazananları eleyeceklerdir.aynı adrese tek bir gönderim yaparlar inşallah ve böylece gerçekten de bebeği olanlar ve/veya olacaklar (hamileler) kazanır/faydalanır..zira isim vermek istemiyorum ama pişik kremini bebeği olmayan evli dahi olmayan insanlar ne yapacaklar çok merak ediyorum.
hem de 3 er 5 er kazananlar var ..
ben evli değilim,çocuğum da yok,halamın yeni torunu oldu,onun için sadece bi tane kazandım,hediye edicem,onun da oylarını gece gündüz zar zor topladım..Herkese de kazansınlar diye kendimden,kuzenlerimin hesaplarından oyladım.
marsmelow sözüm size değil..yani şu bu kişi vs.. değil olay zaten,tabiki insan kazanıp bi yakınına hediye etmek ister.l(keza ben de bugüne kadar birçok kazandığımı gerek gerçek hayatımda gerekse face.den tanıdığım birilerine hediye ettim) lütfen üstünüze alınmayın,bahsettiğimiz kişiler herkesçe bilinen kişiler ve fazla fazla 3'er 5'er alanlar..hani bebeği olur ihtiyacı olur masraftan kaçıyım der onu da bi nebze anlayalım da dediğim gibi,evli bile değil hopp 3'er tane almışlar

ben zaten kazandım 1 tane Allah'a şükür..bebeğim için..sadece 700-800-900 oy toplayıp emek verip ve bebeği olanlar da kazansaydı keşke..sonuçta ürünler pişik kremi/ıslak mendil/ bebe yağı vs..