şimdi benim kızım 4 yaşında yani 2008 doğumlu ben seneye özel anaokuluna yollamayı düşünüyorum ondan sonraki yıl zaten 66 aylık olarak zorunlu eğitime başlayacak. Benim anlamadığım ben kızımı özel anaokuluna yollayınca, 66 aylık olunca tekrar anaokulunamı gidicek yoksa 1. sınıfamı başlayacak. yani bu 66 aylık olan çocuklar direk anaokulunamı gidiyor yoksa 1.sınıfamı başlıyor? forumda bilgisi olan kişilerden veya hocalarımızdan yardım istiyorum???
Eğer yönetmelik değişmez, bu sene yaptıkları gibi devam ederse çocuğunuz seneye ilkokula başlar. Ben göndermek istemiyorum. Yaşı küçük derseniz de rapor alır, 1 sene daha anaokuluna gönderebilir siniz?
ilkokula gidiyor ama ilk dönem sadece oyun resim vs. anasınıfı gibi oalcak sanırım
seneye çok şey değişebilir, rahat olun
bence değişse bile birkac sene sürer anca anlarlar

eylülde 66 ayını dolduruyorsa ilkokul yoksa anasınıfı benim kızım bu sene 2 ay ile yırttı tekrar anasınıfına gidecek ama gecen seneki sınıfından herkes ilkokula başladı bugün arkadaşlardan da ögrendim ilk dönem 1-10 arası saymayı ve a-e ye kadar ögreneceklermiş 2. dönem bilmiyorum ama
Benim kızımda 65 aylık bizde kurtardık ama geçen sene ana sınıfından en yakın arkadaşı başladı bile. Müfredatı böyle yapmaları zaten mantıksız çocuklar şimdide bırakın 10'a kadar saymayı 100'e kadar sayıp sayıları tanıyabiliyor. Çizgi çalışmalarıda zaten ana sınıfında yapılıyor. Ne yapmaya çalıştıkları belli değil. Allah çocuklarmızın yardımcısı olsun.
Eğer yönetmelik değişmez, bu sene yaptıkları gibi devam ederse çocuğunuz seneye ilkokula başlar. Ben göndermek istemiyorum. Yaşı küçük derseniz de rapor alır, 1 sene daha anaokuluna gönderebilir siniz?
Seneye nasil ilkokula baslayacakki 66 aylik olmuyor cok karisik hicbisey anlamadim bu isten
Seneye nasil ilkokula baslayacakki 66 aylik olmuyor cok karisik hicbisey anlamadim bu isten 
ben anladığım kadarıyla 66 aylık olmuyorsa başlamıycak sonraki seneye başlıycak
10 a kadar saymayi o yastaki cocuklar coktan ogrenmstir ki. benim 2 yasindaki kizlarim 10 kadar sayiyo :-) hatta 10ar 10ar 60 a kadar sayiyo. e haliyle 1.siniftan sıkılacak cocuklar.valla uzuluyorum :/
benimde anlamadığım 66 aylık olunca 1.sınıf mı yoksa devletin anaokulunamı gidicek