Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Renault F1 1/24 Uzaktan kumandalı Araç

<< < (2/7) > >>

meto87:
İpod derken:D Aynı fiyatta demişsin:)

fusterous:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİpod derken:D Aynı fiyatta demişsin:)

--- Alıntı sonu ---

İpod shuffle

Ha varsa -"ben sana ipod touch veririm beaa canın sağolsun"- diyen hiçte hayır diyesim yok :D

(dip not : he bu arada aynı fiyat derken 2. ellerini kastediyorum 2. el olabilir yoksa sıfırına 2 araba vermeliyim ) :D

hako65:
kardeş bende philips mp3 çalar var

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bu modelin aynısı 69 tl fiyatı 2-2 kez kullandım tertemiz. istersen takas ederim :)

fusterous:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardeş bende philips mp3 çalar var

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bu modelin aynısı 69 tl fiyatı 2-2 kez kullandım tertemiz. istersen takas ederim :)

--- Alıntı sonu ---

Hako kırmak istemem ama pek ilgimi çekmedi , açıkçası siz herhangi birşeyin teklifini verin bakarsınız hiç olmadık birşey ilgimi çekebilir , nazlandım biraz şu takas konusunda ama işime yaramıycak birşeyle takas yapmam zararıma olur , araba öylece duruyor vitrinde valla :D

Mp3 player olabilir ama "dahili pilli" yani şarjlı birşey istiyorum ipod shuffle buna bir örnek
Eşim için saç düzleştirici yada saç şekillendirici ama seramik olanından :D olabilir
Üste 15 - 20 lira verebileceğim pahada birşeyler olabilir

yani siz işinize yaramayan herhangi birşeyin teklifini özel mesajdan verin arkadaşlar ona göre mutlak anlaşacağımız birşey çıkacaktır sanıyorum  :)

Teklifini reddedip kalbini kırdığım kimse olduysa affola  :-\

deliefe06:
arkadaşım bende mp3 player var 1gb istersen onla değiştirebiliriz.
yada adidas fotbol topu var 2 adet verebilirim

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git