Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Renault F1 1/24 Uzaktan kumandalı Araç

(1/7) > >>

fusterous:
Arkadaşlar İNG ban bilgi yarışmasından kazandığım uzaktan kumandalı aracı işime yarayabilecek birşeyle takas etmek istiyorum , satın almak istersenizde 40 ytl satabilirim ! piyasa fiyatı 55 ytl.

Biraz önce geldi sadece incelemek için kutusunu açtım , içerisinden pil çıkmadı yani çalıştırmadım bile !

İlgilenen olursa resimlerini ekleyebilirim , iyi günler dilerim !

Fiyatı orjinal sitesinde var :

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Hemen hemen böyle birşey :

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Arkadaşlar bunlar çektiğim resimleri , birkaç bilgide veriyim , kumandası 9v kare biçimindeki pillerle çalışıyor , araçta 3 adet küçük kumanda piliyle , araç zaten büyük bir araç değil eğer alacak olan varsa araç için 3 pili ben hediye ederim , araç büyük kısmı metalimsi bir madde kalan taraflar plastik , lastikleri gerçekçi lastik şeklinde , zaten orjinal araç ! eğer takas isterseniz işime yarayacakta bişi olursa üste biraz ücret verebilirim , Ticarette bile ahlaklı olmak lazım ki Allahtan korkarım  ;)

Araç Tam fonksiyondur yani sadece ileri geri gitmiyor , sağa sola da dönebiliyor , kullanım belgesi ingilizce ama zaten çokta karmaşık bir yapıya sahip değil kolayca öğrenebilirsiniz  ;)

Önceliklerim arasında en azından bir ipod hiç fena olmazdı zaten oda hemen hemen aynı değerlerde , yada eşimin istediği bir saç şekillendirici yada aynı değerlerde bir saç düzleştirici gibi !

meto87:
Resimlerini ekler misin lütfen ;D

fusterous:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinResimlerini ekler misin lütfen ;D

--- Alıntı sonu ---

Ekledim , kotalı arkadaşlar içinde kb değerlerini düşürebildiğim kadar düşürdüm inceleyebilirsiniz arkadaşlar  :)

baris83:
banada geldi 2 tane...çalıştırdım yiğenler oynuyor şimdi dışarıda iyi birşeymiş..dandik bekliyordum

fusterous:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada geldi 2 tane...çalıştırdım yiğenler oynuyor şimdi dışarıda iyi birşeymiş..dandik bekliyordum

--- Alıntı sonu ---

55 ytl değerinde zaten kötü birşey çıkamazdı sanıyorum , özellikle ing bank gibi bir kuruluştan  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git