Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Velform Sauna Belt zayıflama kemeri

<< < (2/5) > >>

burcu84:
Buna benzer bi ürünüm varr baya çalıştırıyoo göbek kaslarıı ağrısını sonradan hakikaten çekiyosun buda baya çalıştırdığı anlamına geliyo bence alsın derimm.valla ilaç milaç kullanmayınn sakınn acı çehme mehree falann.. o ilaçlar bıraktıktan sonraa aşırı kilo aldırıyomuşş sakınn denemeyinn az yiyinn tutunn boğazınızı :)  bide sporr en önemlisi

jade:
bende kullandım ama 3 ay sonra apandistim patladı  ;D karın ağrısı falan oldu çok ölüyorum sandım bence sakın ama sakın kullanmayın mekik çekin çok daha iyi olur :-\

jade:
ayrıca birde sauna belt var ısıtıyor ve terleterek göbek eritiyormuş sözde ya bunlar saçmalık sakın kullanmayın ben kullandım kendimi mahvettim siz sakın denemeyin

neron54:
bence de hiç gerek yok bunlara.. kilo vericem derken sağlığımızı da kaybetmeyelim.. vereceksek de sağlıklı bir şekilde vermeye çalışalım

hako65:
bide reklamlarla titreşimli makineleri gördüm hiç spor yapmaya gerek kalmadan süper kasları çalıştırıyor fiyatı 1000 TL idi reklamda. eskiden bu aletlerin benzeri 10.000 tl den başlardı faydalı gibi duruyor . Deneyen varmı aramızda

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git