Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Velform Sauna Belt zayıflama kemeri

<< < (3/5) > >>

Beyondparadise:
tamamiyle para tuzağı bu ürünler zayıflamada mekik vucudu şekile sokmada şınavdan iyisi yoktur
günde (ilk başlangıçta gün aşırı)  30 mekik 15 şınav zayıflamayı kafaya koyan bunu yapsın ben bunlara ekstra 4 km de yürümeye çalışırım.
(Midede yağ fazlayla yarım mekik)

medilayn:
ben kullanıyorum çok faydasını gördüm halada arada olsa kullanıyorum
ama bundan değil
orjinal vibro shape almıştım

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tavsiye ederim o kemerde eminim iyidir
birikmş yağları çözüyor

ezel59:
bende sıcak olup terleten varya sauna belt o galiba ondan vardı, sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çatır çatır yanıyosun çıkardığımda kıpkırmızı oluyodu karnım bazende o kadar yanmaya karşı 1 gr terlemiyodum ama uzun süreli kullanımlarda sıcağın organlara zararı olacağını düşünüyorum o yüzden bıraktım attım bi kenarda duruyo bide mekik çok faydalı ama belinizi zorlamayın fıtık olabilirsiniz dengeli yapmanız lazım birde zamanla mekik sayınız vücut alıştıkça artar, kendinize birden yüklenmeyin derim (bende acayip kilo aldım bu aralar kendime faydam yok ama.. :-\ :-\)

fatosmurat:
bendede acura herkül zayıflama kemeri var. en çok kalça ve basende kullanıyorum. gerçekten sıkışaltırdı. ama ben düzenli kullanıyorum. her gün o bölgeye yarım saat takıyorum

birde geçenlerde twist shape aldım. inanılmaz terleten ve çoğu kişiye ayda 5 kg verdiren bir ürün. sanki yokuş çıkıyormuşsunuz gibi zorlanıyorsunuz ve saçlarınızın içi bile terliyor.

50 liraya aldım g.g. dan

özellikle sorunlu bölgeleri stresh filmle kaplayıp yürüyünce daha çok terletiyor

¢яєαтσя:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende sıcak olup terleten varya sauna belt o galiba ondan vardı, sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çatır çatır yanıyosun çıkardığımda kıpkırmızı oluyodu karnım bazende o kadar yanmaya karşı 1 gr terlemiyodum ama uzun süreli kullanımlarda sıcağın organlara zararı olacağını düşünüyorum o yüzden bıraktım attım bi kenarda duruyo bide mekik çok faydalı ama belinizi zorlamayın fıtık olabilirsiniz dengeli yapmanız lazım birde zamanla mekik sayınız vücut alıştıkça artar, kendinize birden yüklenmeyin derim (bende acayip kilo aldım bu aralar kendime faydam yok ama.. :-\ :-\)

--- Alıntı sonu ---

hemsoma aynen katılıyorum alma derım bende vardı ıkı kere kullandım sattıım. terleme ıcerden olmalındısardankuru sıcak yakıyor terleme yapmıyor. mıde agrıları gelıyor beraberınde :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git