arkadaşlar bir arkadaşım bu ürünü almak istiyor araştırdım 20tl ile 50tl arasında bu ürünü kullanan varmı yada yakınlarınızda tanıdıgınız bilgi verirseniz sevinirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
nedenlerini de söylersen birde şimdi gördüm tam ona göre bişey bu bahsettigim kişi 120kg cık acı çehre diye bişey gecede 2 kilo falan verdiriyormuş sölesemmi acep kullananlarda hiçbir yan etki görmemiş
valla kilo vermek istiyosa sık sık yesin az az yesin yeter.. ee biraz da spor tabi
yürüyüş yapıyor ama spor yapmıyor 120 kilo da kolayla verilmezki ben 10 kiloyu nasıl vercegimi düşünürken

Buna benzer bi ürünüm varr baya çalıştırıyoo göbek kaslarıı ağrısını sonradan hakikaten çekiyosun buda baya çalıştırdığı anlamına geliyo bence alsın derimm.valla ilaç milaç kullanmayınn sakınn acı çehme mehree falann.. o ilaçlar bıraktıktan sonraa aşırı kilo aldırıyomuşş sakınn denemeyinn az yiyinn tutunn boğazınızı

bide sporr en önemlisi
bende kullandım ama 3 ay sonra apandistim patladı

karın ağrısı falan oldu çok ölüyorum sandım bence sakın ama sakın kullanmayın mekik çekin çok daha iyi olur
ayrıca birde sauna belt var ısıtıyor ve terleterek göbek eritiyormuş sözde ya bunlar saçmalık sakın kullanmayın ben kullandım kendimi mahvettim siz sakın denemeyin
bence de hiç gerek yok bunlara.. kilo vericem derken sağlığımızı da kaybetmeyelim.. vereceksek de sağlıklı bir şekilde vermeye çalışalım
bide reklamlarla titreşimli makineleri gördüm hiç spor yapmaya gerek kalmadan süper kasları çalıştırıyor fiyatı 1000 TL idi reklamda. eskiden bu aletlerin benzeri 10.000 tl den başlardı faydalı gibi duruyor . Deneyen varmı aramızda