Diğer > Kampanya Şikayet
Blog Kampanyaları
ecrim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinburda var mı bilmediğim için yazmamıştım ben :)
--- Alıntı sonu ---
burdan görüp katılmamıştım facede görüp katılıyorum genelde çekilişlere ama önceleri burda da konu açıyordu diye hatırlıyorum.
masumkedi:
Bende blogger olarak bir yorum yapayım. Blogta firmayla anlaşıp kampanya yaparsan her tür riski göze alacaksın, bazısı hiç göndermiyor hediyeleri, dönüş bile yapmıyor maillere, bu yüzden artık nadir kampanya yapıyorum ve çekilişi firmaya yaptırıyorum, ama daha önce aynı gün biten 2 kampanyamda da aynı kişinin kazandığı oldu, ben hak yememek adına çekilişi tekrarlamadım, ama böyle birşey denk gelince artık firmaya çekilişi yaptırmanın daha doğru olduğunu düşündüm, kim çıkarsa çıksın içim rahat.
burcu84:
Arkadaşlar herhalde koskoca firma sanıyorlar blogları. İnsanlar kendilerince bi blog açıp hem zaman geçirmek hem bloguna izleyici toplamak hemde hediye dağıtmak istiyorlar. Ama bin türlü eleştriye maruz kalıyorlar/kalıyoruz. İnsanların zamanı oluyordur olmuyordur açıklamak için biraz sabır gerekli. blog işi kolay bi iş değil. Sonuç açıklarken de adaletli olmak lazım o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Bazı sonuçları firma belirliyor beklemek zorunda kalıyoruz elimizden geldiğince keyifle birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama böyle eleştriler gelince açıkçası benim keyfim kaçıyor hiç birşey yapasım gelmiyor. Bi de bu akrabasına veriyor olayı moda oldu hakkaten. Bi kaç üçkağıtçı için bütün bloglar zan altında kalıyor. İsim açıklayın da rahatlayalım....
aralkoçu:
çekiliş sonuçlarının videolarını çeksinler bence biz de güvenelim
burcu84:
zaten çoğu kişi çekiyor videoya ben dahil. Çünkü kural vardı video çekme kuralı. sonradan kalktı ama halen videoya çekip koyanlar var. Ayrıca bu video olayı da çok kanıt değil çünkü o isme çıkarmaya da uğraşabilir yapmak isteyen :-\
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git