Diğer > Kampanya Şikayet
Blog Kampanyaları
kaktusche:
şu anda 5 ayrı blogdan kampanya sonuçlarını bekliyorum. mail attım, onlara bile geri dönüş yapılmadı. ve isterseniz burda deşifrede edebilirim... ki bu belirttiğim sayıların dışında sürekli geç sonuç açıklayan bloglarda var, artık kampanyalarına katılmayacağım bloglar...
anlamıyorum gerçekten. firmalar sonuçta kendileri vermiyorlar mı hediyeleri??? o zaman neden katılan kişilere bir açıklama yapılmadan bekletiliyor günlerce ??? bu katılım gösteren onlarca kişiye bir saygısızlık değil midir?
heyecanla her gün bekliyoruz, kontrol ediyoruz sistemi acaba açıklandı mı? acaba açıklanacak mı? yok iptal mi oldu yoksa??? sürekli bu durumu yaşamak zorunda bırakılıyoruz. blogger arkadaşlardan ricam lütfen biraz daha fazla özen gösterin, önem verin bizlere. empati kurun lütfen. siz bir kampanya sonucu sosyal platformlarda 2 gün açıklanmayınca delirirken neden aynısını bize yapıyorsunuz?
bu arada belirttiğim gecikmeler 1-2 gün değil. aralarında 5 gün gecikende var 6 gün gecikende... bir de katılım alt sınırı koymadan katılım az olunca süre uzatan arkadaşlar var. siz sonucu bekliyorsunuz günlerce ve 3-4 gün sonra katılımın bu süreye +2 gün daha uzadığını belirtiyorlar. yani nerdeyse 1 hafta daha uzatma yapıyorlar.bunu baştan belirtirlerse bizim içinde daha iyi olur...
umarım yanlış anlaşılmam. sadece şurdan örnek vermek istiyorum. biskrem sonuçları açıklanmadı diye sinirlenen arkadaşlar oldu. ki sadece 1 gün gecikme oldu, katılımın ne kadar fazla olduğunu göz önüne alırsak sistemde sorun çıkması doğal karşılanabilir. ancak katılım 15-20 iken ve üstelik açıklama yapmaksızın bekletmek, cevap dahi vermemek insana kendini gerçekten kötü hissettiriyor..
muhsin43:
blog kampanyalarının çoğuna güvenmiyorum katıldım hiç kazanmadım. Bakıyorum hep belli kişiler şu blogdan bu blogdan hediyem geldi diyor güvenim sarsıldı en az 100 kampanyaya katıldım belkide
efetubi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinblog kampanyalarının çoğuna güvenmiyorum katıldım hiç kazanmadım. Bakıyorum hep belli kişiler şu blogdan bu blogdan hediyem geldi diyor güvenim sarsıldı en az 100 kampanyaya katıldım belkide
--- Alıntı sonu ---
HERKES AKRABA İŞİ GÖRÜYOR SÖYLENİNCE HERKES KAZANDIK DİYOR ÇELİŞKİ İÇİNDE HERKES BEN SAHSEN HİÇBİRİNE GİRMİYORUM İSİMDE WERİRİM ÖZELDEN İSTEYENE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ WERİYORLAR 3 KERE HAFTADA BİR 3 DE AKRABASINA SONRADA TAKASA KOYUYORLAR BEGEN PAYLAŞ VE BLOGLARDAN BİZİM BİRŞEY KAZANMAMIZ İMKANSIZ
balca:
hepımızı aynı kefeye koymayın olurmu dostlar...işini çok iyi yapan pek cok blog sahıbı sayabılırım sıze...ayrıca benım cekılıslerımı kazanan sadece 2 arkadasım varkı vıdeoları dahıl duruyor blogda...gerı kazananları tanımıyorum ve hatta hedıye kazandılar oyle tanıdım...ayrıca blogları desıfre edersenız belkı de blogun sahıbı hatasını duzeltır
cangz:
ben her blog yarışmasına mutlaka katılırım hiç birini kaçırmam.şaibeli olanları hissediyorum hile yapmakda onların sütüne kalmış.Forumdaki arkadaşlarıma güvenim tam.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git