Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Amd sonucu

<< < (9/10) > >>

adige01:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu hediyeler sahiplerine ulaştı mı ? benim adım da varmış :) ama gelen giden yok.... ?

--- Alıntı sonu ---
kimlik fotokopisini ve adres bilgilerinizi mail atacaktınız..

talihkuşu:
forumda kazantüm arkadaşlara başta devrim olmak üzere tebrikler uzayan kol bizden olsun ;) ;)

gucluturk:
Bilgisayarım dun geldi.çok güzel bir bilgisayar bembeyaz.

devrim1986:
Seni görmek çok güzel arkadaşım..Çok teşekkür ediyorum bu dileklerin sahibine..Umarım güzel dileklerin seni de bulur... (:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumda kazantüm arkadaşlara başta devrim olmak üzere tebrikler uzayan kol bizden olsun ;) ;)

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBilgisayarım dun geldi.çok güzel bir bilgisayar bembeyaz.

--- Alıntı sonu ---

Benimki de bugün geldi..Lüks beyaz ve desenli..Tabir-i caizse : O kanatsız bir melek ! :D :D  Güle güle kullanın... (:

burr_an:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu hediyeler sahiplerine ulaştı mı ? benim adım da varmış :) ama gelen giden yok.... ?

--- Alıntı sonu ---
kimlik fotokopisini ve adres bilgilerinizi mail atacaktınız..

--- Alıntı sonu ---
bana bilgilendirme yapmadılar :)  haberim yoktu neyse.. mail adresi neydi acaba ?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git