Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Amd sonucu
lerzankara:
çook tebrikleer daha iyisihepimizin olsun
enavci:
oncelikle ve ozellikle devrim sonra diger kazananlari kutlarim
devrim1986:
Selçuk abi bu özel düşüncelerin için çok teşekkür ederim..(:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinvayy devrim notebook :D :D tebrikler arkadaşım güle güle kullan :D :D tuba hnm size de tebrikler :)
--- Alıntı sonu ---
Karecan bugüne kadar yakından tanıdığım birçok insanın hayatında birdenbire gerçekleşebilecek duyguları hislerimin verdiği güvenle ifade etmiştim..Onlardan birisi de sendin..O mutlu anını yaşamıştık..Ama bir şeyi atladım..Kendimi hiç hesaba katmazken.. (:
Kayit olun veya giris yapinooouuuuu harika. devrim tebrik ederim yakışır sanaa :)
tubacım seni de tebrik ederim canım. inşşallah yakın zamanda çantanın içini de doldurursun :-*
--- Alıntı sonu ---
Firuuu bu kutlama mesajın benim için çok anlamlı oldu..Unutmak ne mümkün ! (:
Kayit olun veya giris yapindevrimmm tebrıkler..çok sevindimm
--- Alıntı sonu ---
Merhabalar , bu alkış dilerim forumumuzun yeni başarıları içinde tekrarlanır..Çok teşekkür ederim.. (:
Kayit olun veya giris yapinherkese alkış alkış :P :P :P :Ptebrıkler
--- Alıntı sonu ---
@Ruhpastasi : çoook teşekkür ederim..Mutluluğuma ortak olduğun için..Darısı sana.. (:
Kayit olun veya giris yapinDevriiim
Tebrikler. :D
Diğer arkadaşlarıda tebrik ederimm. ;)
--- Alıntı sonu ---
Benim biricik hemşehrim naçizane sözlerde seninleyim..Çok sağ ol... (:
Kayit olun veya giris yapindevrimmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim :) çok mutlu oldum kazanmana ;)
--- Alıntı sonu ---
Benim için çok önemlisin usta..Bizlere hep örnek oldun..Sen şapka çıkartılacak çok değerli birisin..Çok teşekkür ederim her şey için.. (:
Kayit olun veya giris yapinHelal olsun reise..Güle güle kullan Tebrik ederim kardeşim. ;)
--- Alıntı sonu ---
Çok teşekkür ederim..Seni de bir başka yarışmada görmeyi ve bu sevincini paylaşmak isterim.. (:
Kayit olun veya giris yapintebrikler...tebrikler devrim, yine yokum
--- Alıntı sonu ---
İnş. bu şans herkesin kapısını çalar , çok teşekkürler güzel düşüncelerin için.. (:
Kayit olun veya giris yapintebrikler devrim şansın daim olsun...
--- Alıntı sonu ---
Biliyorum an gelecek bende sana tebrik mesajlarımı yollayacağım inş. ..Çok teşekkür ettim.. (:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapintebrikler Devrim :) ;)
--- Alıntı sonu ---
Gönülden teşekkürlerimi sunuyorum..Eminim sende çok başarılı olacaksın inş... (:
Kayit olun veya giris yapinDevrimmm tebrikler gönülden ;D devami gelmesi dilegiyle...
--- Alıntı sonu ---
Lerzan ablam ne güzel de özetledin..En iyisi ve en güzeli hepimizin olsun..Çok teşekkürler.. (:
Kayit olun veya giris yapinçook tebrikleer daha iyisihepimizin olsun
--- Alıntı sonu ---
Forumun en değerli üyesine ne kadar teşekkür etsem bilirim az kalır..Düşüncelerin beni çok mutlu etti.. (:
Kayit olun veya giris yapinoncelikle ve ozellikle devrim sonra diger kazananlari kutlarim
--- Alıntı sonu ---
ve finali seninle yapıyorum kanka..bundan sadece 48 saat önce konuştuğumuz birçok düşüncenin gerçek olma ihtimalini düşünsek bu kadar isabetli olamazdık..Hayatın sihirli kelimeleri bizlere nasip oldu..Ve istiyorum ki bu sürpriz dolu anı bu forumdaki herkes yaşasın..Öyle böyle değil insanın nefesini kesiyor..Senin hakkında sorular sorsalar ve nasıl biri deseler inan anlata anlata bitiremem..Çok teşekkürler hayatımda olduğun için kankam... (:
Kayit olun veya giris yapinTebrikler devrim :D tamda toshiba almayı düşünüyordun, kalbin temiz :D
--- Alıntı sonu ---
Forumdan kazanan @gucluturk arkadaşımı da en içten duygularla kutluyorum..Tebrik eden herkese de sonsuz teşekkürler..Allah herkesin gönlüne göre verir inş. ..Bu güzel duyguları dilerim hepiniz de en derin boyutlarıyla yaşarsınız..Umudunuz sonsuz , başarınız kalıcı ve şansınız açık olsun arkadaşlar...
burr_an:
bu hediyeler sahiplerine ulaştı mı ? benim adım da varmış :) ama gelen giden yok.... ?
unique:
tebrikler
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git