L’oreal 100. yaşını Mahmure okurlarıyla kutluyor. Sorumuzu doğru cevaplayanlara Mahmure’den hediyeler...
6 kişiye L’oreal Paris’ten Telescopic Explosion Mascara ve L’oreal Paris Glamshine Diamant Ruj
6 kişiye L’oreal Paris saç boyası ve L’oreal Paris Elséve Sıvı Saç Bakım Kremi Boyalı ve Röfleli saçlara özel
5 kişiye L’oreal Derma Genesis Temizleme Sütü
5 kişiye L’oreal Derma Genesis Gündüz Bakım Kremi
5 kişiye L’oreal Elséve Color Vive Koruyucu Maske ve L’oreal Elséve Color-Vive Renk Koruyucu Şampuan – Boyalı ve Röfleli Saçlara özel
Sorumuzu doğru cevaplayan 5.,10.,15... ve 135. kişiye hediye verilecektir.
SORU: Hangisi L’Oréal Paris marka kategorilerinden biri değildir?
a. L’Oréal Paris Makyaj
b. Dermo Expertise
c. Coloration
d. Elseve
e. L’Oréal Professional
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
arkadaşlar cevap :
coloration yaptım. google da arattıgınızda digerleri loreal olarak cıkıyor ama c şıkkı çıkmıyo
link vermemişsin bulamadım anketi
tesekkurler katıldım ama gec kaldım sanırım
coloration'da marka kategorisinde sanırım Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin linkinde alt kategorilerinde saç boyaları var ama fransızcam olmadıgı için ne dil secenegini değiştirebildim ne de anlayabildim ((:
bu arada ben ekolay da üye girişimi yapamıyorum akşam üstünden beri , başka sorun yaşayan var mı?
coloration boyama, renklendirme demektir. sitede illaki boyaları tanıtan bölüme colarition yazmak zorundadır. sitedeki bölümlerden birisini temsil ediyor ama marka kategorisi oluşturmaz. ben cevabımın arkasındayım

güvenmeyen yazmayabilir
coloration boyama, renklendirme demektir. sitede illaki boyaları tanıtan bölüme colarition yazmak zorundadır. sitedeki bölümlerden birisini temsil ediyor ama marka kategorisi oluşturmaz. ben cevabımın arkasındayım
güvenmeyen yazmayabilir
cevabın ile katıldım teşekkür ederim