ipad iphone gibi ödül istiyordun kazanmayı çok.bende sana 2012 bitmeden büyük ödüler kazanacaksın bol bol dedim.o twitler hala duruyor twitterda

ard arda güzel şeyler devamı gelir inşallah amin.artık geriye 1 apple ürünü kaldı
Tebrikler, forumdan birilerinin kazanması güzel olmuş.
lanet olsun ya kampayayı gördüm bakmadım bile sayfaya kesin ben kazanırdm of ya gitti telefon
tebrikler reçel.ama gerçekten çok pis içime otrudu %99 benimdi ya
sen olsan benim şansım olmazdı cidden bu konuda iyisin
bende modeme çok yakındım yoksa hayatta kazanamazdım şansıma kazandım yoksaq hayatta olmazdı
bende modeme çok yakındım yoksa hayatta kazanamazdım şansıma kazandım yoksaq hayatta olmazdı
ya konuyu gördüm dedim kesn mesajnı en çok rt ettirene falandır diye bakmadım bile.başka şeylerde değil ama cidden rt konusunda çok hızlıyım
ya konuyu gördüm dedim kesn mesajnı en çok rt ettirene falandır diye bakmadım bile.başka şeylerde değil ama cidden rt konusunda çok hızlıyım
gizemli ve sen bu konuda iyisiniz dediğim gibi tamamen şansa kazandım birdahada hayatta kazanamam zaten ilk sondur bu
aynen bende RT de çok hızlıyımdır tebrikler bu arada . ben buna 37 dakka sonra katılmıştım e haliyle kazanamadım ümitsizdim zaten