Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Bugün doktora gittim.
ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben genelde netten araştırırım ama eger aklıma yatmışsa tamamdır doktora gidince de ona netten araştırdım demem :) boşver sen nettekileri der :)
--- Alıntı sonu ---
dr lar tabiki boşver interneti dicek para kazzlar sonra tabi bu cümle her dr için geçerli degil benim bugüne kadar biçok dr dan canım yandıgı için söylüyorum...
lemonyak:
İnternet doktorlarına kesinlikle inanmayın. nedeni ise ben inandım kendimi Arif Verimlinin yanında buldum. Çok çektim aman siz çekmeyin !!!
cemrem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinİnternet doktorlarına kesinlikle inanmayın. nedeni ise ben inandım kendimi Arif Verimlinin yanında buldum. Çok çektim aman siz çekmeyin !!!
--- Alıntı sonu ---
katılıyorum çok fazla inanmamak gerekiyor.kuzenim de arif verimli'ye gitti kız daha da kötü oldu valla.... ???
bkaur:
arkadaşlar kasdettiğim şuydu,örneğin kardeşimin kulağında kulak kiri olmuştu, doktor bir hafta şu ilacı kullanın daha sonra yıkayacağız dedi,internetten konuyu araştırdık,meğersem kameralı bir çubuk gibi alet var,kulağa sokup kiri 1-2 saniyede çıkarıyor.eğer o doktora kalmış olsaydık,hem gereksiz yerine kulak yıkatacaktık,hemde ilaç kullanacaktık.yani doktorların varolan bilgi ve teknoljik ekipmanlarına bakıp,tedavi böyleymiş tamam demekte sorunları bazen baştan kabul etmiş sayılıyoruz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git