Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Bugün doktora gittim.
bkaur:
Bugün doktora gittim bir Check-Up yaptırmayı düşünüyorum,internetten öğrendim,işte şunları yapıyorlarmış siz bunları yapıyormusunuz dedim,doktorum aynen verdiği cevap,sen internete bakma.hayır ama neden bilinçli hasta olması korkutuyormu anlamadım.giderken sıkı sıkı tembihledi boşver sen internetteki doktorları.ben aynen :o
¢яєαтσя:
sen boşver internettekı doktorları :)
engineer:
Doktor gerçekten doğru ifade etmemiş durumu. Bu konuda haklısınız. :-\ :-\
Ama sizin için soylemiyorum da, okuduğunu analiz edip doğruyu bulmaya oyle uzak insanlar var ki, dr lara o kadar garip sorular soruyorlar ki.. :o Dr lar da sanırım kendi aralarında boyle bir ortak cümle geliştirmişler " boşver sen interenettekileri ".. :D :D :D :D
Ben de bebek beklediğim için sürekli nette bilgi araştırıyorum ve gördüm ki, birbiriyle çelişen çok bilgi var nette >:( >:( >:( >:(.. Yani değerlendiremeyen birisi olsak, yanlış öğreneceğiz. :-[
nergis26:
interneteki çoğu bilgiler doğru deil .ama hastaların bilgili olması da doktorların pek işlerine gelmez bu da bir gerçek.
doğru söyleyen dokuz köyden kovulur misali.bilgili hastayla uğraşmayı da pek sevmezler... :D :)
adavapuru:
ben genelde netten araştırırım ama eger aklıma yatmışsa tamamdır doktora gidince de ona netten araştırdım demem :) boşver sen nettekileri der :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git