BLACK BOX GÖSTERİSİNİ SİZDE ARACINIZDA YAPIN.
Sadece siyah ve temiz arabanıza ait bir fotoğraf veya video gönderin en çok beğenilen ilk 3 siyah araca Black Box ürün seti hediyemiz olsun. Her iki şekilde de, kazanmak için bir şansınız olacaktır.
Katılımcıların 18 yaş üzeri olmaları zorunludur. 30.04.2012 tarihinde sona erecek. Araç sahiplerinin ve insan görüntülerinin olduğu video ve fotoğraflar kabul edilmeyecektir.
Umut Gıdık Fotolar nereye yollanıyor? diye sormuş
Turtle Wax Türkiye Fotoğraflarınızı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail atabilirsiniz. diye cevap vermiş.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Turtle Wax Dünya'nın önde gelen cila firmalarından biridir ve sıvı cilanın mucididir. Sadece siyah renkte olan arabalar için özel olarak ürettiği formülü Black Box bakım setini kazanmabilirsiniz yapmanız gereken tek şey Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfasını beğenmek ve turtlewaxdestek(@)gmail.com adresine siyah renkte olan aracınızın resmini göndermek. En çok beğenilen 3 araç bu muhteşem bakım setini kazanacaktır.
katıldım bakalım yayınlanacak mı
Anvil dostum benim arabada siyah biliyon ama leş gibi çıkamadık bi yıkatmaya..Bana senin arabanın değişik pozisyonlarda çekilmiş fotoğrafını atarmısın kanka..
Acele cevap kestane kebap
Araba yikama makinesini yolliyim istersen..
Araba yikama makinesini yolliyim istersen..
Yıkayacak birisini de yollarsan olur hocam.
eskiden 2 günde bir yıkardım. hem de süngerle. hayatta fırça değdirmem arabama. kavga çıkarırım. şimdi koyverdim gitti. 2 haftada bir yıkatıyom

araba fotosu isteyen yolda siyah araba çok