KATILIM KOŞULLARI ve KURALLAR
Yarışmaya, 16 Nisan saat 11:00 – 30 Nisan saat 17:00 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine girerek "Ben bu tatile baş koydum" uygulamasına fotoğraf yükleyen Facebook kullanıcıları katılabilecektir.
Kampanya devam ettiği sürece belirlenen dönemlerde fotoğraf yükleyerek en çok beğeniyi toplayan kullanıcılar Gezinomi’nin belirlediği hediye tatil olan 26 temmuz 2012 tarihli tam pansiyon Ocean Majesty ile 3 gece 4 gün vizesiz Yunan adaları turunu kazanacaktır.
Kampanyaya bir kullanıcı en çok 3 fotoğraf ile katılabilir. Kullanıcıların yükledikleri fotoğraflar, genel ahlak kurallarına uygun olmak zorundadır. Gezinomi, gerekli gördüğü yerlerde fotoğrafları yarışma dışı bırakma hakkına sahiptir.
Kampanyaya katılan kullanıcılardan her biri yanlızca bir kez hediye kazanma hakkına sahiptir. Kazanılan hak devredilemez.
Ödül kazanan yarışmacılar belirlenen tarihlerde duyurulacaktır
Bu yarışmaya Gezinomi, Ercan Şirketler Topluluğu, ilgili ajans çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Gezinomi bu kampanyayı, önceden duyurmak koşulu ile istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman ödüller dahil dilediği değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
Gezinomi kampanya boyunca ve sonrasında, uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıları, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen kişileri ya da haksız yollardan elde edilen her türlü işlem veya kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün kampanya verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve kazananı değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
Katılımcıların, kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi münhasıran Gezinomi tarafından yapılacaktır.
Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, Gezinomi’nin kampanya uygulama kayıtları esas alınacaktır.
Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını ve katılım koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.