Emsan Mutfak Gereçleri
İyi hafta sonları dileriz...
Güzel bir hafta sonu geçirirken, önümüzdeki günlerde Emsan takipçilerine özel yeni sürprizler için hazır olun...

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Emsan'da bol hediyeli yeni bir hafta bugün başlıyor... Sayfamızı takip etmeye devam edin!

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bol hediyeli ''Hangisini Seçsem?'' başlıyor! Hazır mısınız?
Bugün saat 14:00'dan itibaren hediyeler arasında en beğendiğinizi seçin, yorumunuzu yazın ve kazanma şansı yakalayın! Bol şans... Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Emsan ı seviyorum. O da beni seviyor. Düdüklü tencere çatal kaşık seti, Tava seti. Hepsinden kazandım Emsan dan. Bi de diğerleri sevebilse beni. Umarım bu kampanyadan da elimiz boş dönmeyiz. Emsan a güveniyorum.
Emsan ı seviyorum. O da beni seviyor. Düdüklü tencere çatal kaşık seti, Tava seti. Hepsinden kazandım Emsan dan. Bi de diğerleri sevebilse beni. Umarım bu kampanyadan da elimiz boş dönmeyiz. Emsan a güveniyorum.
Gercekten büyük şans tebrik ederim...
katıldım budan sonrası şansa kalmış artık
tebrikler cidden şanslıymışsın ben ilk defa emsanın kampanyasına katıldım
vaselin gibi olmaz inş.
Vaseline demeyin bana. Karşı olduğum firmalar Ülker, Dettol, Veet, Vaseline. Belki yüzlerce kampanyalarına katılmama rağmen hiçbir zaman kazanamadım. Onların dışındaki bütün firmaları seviyorum
''Hangisini Seçsem?'' için bugün son...
Saat 14:00'a kadar en çok beğendiği Emsan ürününü seçip, yorumunu yazan, seçtiği Emsan’ı kazanma şansını yakalıyor! Geç kalmayın ► Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin