Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKoşullar: - Katılımcılar teknobiyotik.com sitesinden çekiliş numarası almak ve Facebook'ta ilgili anketi doldurmak zorundadır. Bunlardan birisi eksik olduğu takdirde hediye şansını kaçırmış olacaktır.
- Ankette bulunan tüm soruların doğru olarak yanıtlanması zorunludur. Herhangi bir soruyu yanlış yanıtlayanlar çekiliş sonucunda yapılacak kontrolde eleneceklerdir.
- Hediye kazanabilmeniz için anketteki son soruda istenen email adresi sitemize kayıt yaptığınız email adresiyle aynı olmak zorundadır.
- Çekiliş numarası almak ve anketi doldurmak için son tarih 8 Nisan saat 18:00'dır. Bu satte toplam katılımcı sayısı açıklanacak ve talihliler 9 Nisan 2012 günü yapılacak Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçlarının toplam katılımcı sayısına modlanmasıyla belirlenecektir.
- 16 yaşından küçükler ankete katılamaz. Hediye biletler teslim edilmeden önce yapılacak TC Kimlik no kontrolünde katılımcının doğum yılı da kontrol edilecektir.
- Hediyelerin gönderilmesinden önce kişinin ankete katılırken verdiği bilgilerin doğruluğunu kontrol amacıyla TC Kimlik numarası istenecektir.
- Anket ile ilgili tüm detaylar için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresi ziyaret edilebilir
1. talihliye: 1 adet Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin2. talihliye: 1 adet Asus o!Play mini Plus
3. talihliye: 1 adet Asus CineVibe kulaklık
konu açıksa silinebilir şimdi face de gördüm ;
cevapları bilmiyorum
rezerve yürüyüşe gidiyorum geldiğimde bakarım
EPU + TPU
GPU Boost
Voltage Tweak
DirectCU II
Splendid
cevaplar için teşekkurler katıldım
cevaplar ve yarışma için teşekkürler
paylaşım için teşekkür ederim katıldım.
arkadaslar anketi doldurduktan sonra çekilişe katılmak içinmi kod veriyor
arkadaslar anketi doldurduktan sonra çekilişe katılmak içinmi kod veriyor
hayır önce teknobiyotik.com tr ye girip üye oluyorsun çeki,liş sırası alıyorsun. sonra facebook sayfasındaki formu dolduruyorsun.bir yere çekliş kodu girmene gerek yok

çok kısa sürüyor zaten